≫ 

"Struka neće predložiti otvaranje vrtića": 88 slučajeva zaraze koronom kod dece, 3 ozbiljnija

 ≫ 

Postoje roditelji koji nemaju kome da ostave malu decu na čuvanje, naročito sada kada ne mogu ni kod baka i deka da ih ostave zbog čega će se vrtići ipak otvarati

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Perkon

    25. april 2020 | 09:31

    Postovani, Imam potrebu da Vas informisem da vaspitaci imaju radnu obavezu u vreme vanrednog stanja isto kao i prosvetni radnici. Imamo svakodnevnu komunikaciju sa roditeljima i decom. Saljemo predlog aktivnosti sa ciljevima i zadacima, uputstvo za rad, dobijamo povratnu informaciju, na dnevnom nivou, sa uradjenim zadacima, a izvestaj o radu, pisane pripreme za svaku aktivnost, saljemo na nedeljnom nivou. Takodje, cuvamo decije radove kao dokument, dokaz da smo radili i zaradili svoju mesecnu platu. Nas rad se ocigledno manje vidi i postuje jer ne dajemo ocene. Najlakse je otvoriti vrtice. Ne bezimo od otvaranja vrtica ali imamo i mi strahove kao i svi drugi. Mnogi vaspitaci, kao i svi drugi ljudi, imaju hronicne bolesti, ai ukucane koji su hronicni bolesnici. Jasno mi je da je roditeljima tesko, neki moraju da rade, deci je potreban kolektiv za srecno i zdravo odrastanje...Samo mi je nezamisliva socijalna distanca medju decom i sa vaspitacima, kao i zabrana dodirivanja lica, stavljanje istih u usta, kijanje, kasljanje, brisanje nosa...Mislite da je realno da to moze jedan vaspitac sve da iskontrolise, a znamo da je to tesko i u kucnim uslovima. Srdacan pozdrav.

  • Dr.Djole

    25. april 2020 | 06:03

    Ljudi 88 male dece je obolelo, za mene je to ogromna cifra. A nezna se kakve posledice ce ostaviti ovaj virus jer je Nov. Kome su to pare vaznije od dece, moramo da radimo, kad ovo cujem signed mi se kosa na glavi. Ako nas ovo nije naucilo da zdravlje nema cenu a vi otvorite vrtice. Kolega sa infektivne je celu platu dao na hotel da nebi isao kuci medju dve cerkice, nije razmisljao o parama. Urazumite se, zatvoren prostor sto su vrtici treba zadnje otvoriti.

  • Mikeni

    24. april 2020 | 19:43

    Treba otvoriti vrtice i skole jer decu nema ko da cuva.A struka ne preporucuje.Danas je vise zarazenih nego juce,ne zabrinjava.A juce je manje zarazenih nego ptekjuce a manje je testirano.I to je pobeda virusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA