"Ovakav scenario možemo da očekujemo uvek kad su obilne padavine": Apel za Beograđane nakon potopa

- Nije moguće graditi kanalizaciju višestruko većeg kapaciteta nego što je potrebno, zbog nekoliko intenzivnih padavina tokom godine. Takva praksa ne postoji ni u drugim zemljama u svetu - navode iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Role
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mide

    09. jun 2020 | 17:37

    Ovaj izgovor da se ne gradi kisna kanalizacija zbog pljuskova i neisplativosti nije tacna. Klasično pravdanje , kanalizaciju treba održavati, cistiti sahtove, zna se u Srbiji sad kad bi je ogolili i otkopali sve cevi imalo bi se sta videti. Dosta je priključeno na divlje , sprovode septicku kanalizaciju u kisnu kanalizaciju, cevi nisu dovoljnog kapaciteta da prime količinu vode , kad su radjene Beograd je imao nešto više od milion stanovnika. Dosta objekata se izgradilo i sama infrastruktura ne može da izdrži. Kao i sve u Beogradu , gužva na auto -putu ,Gazela pretrpana, puno došlo od svakud, ne može da se prodje vise. Sva sreća te ne zivim u Beogradu, ovo nije nimalo naivno , skupis malo muke kupiš auto a ono padne pljusak i poplavi .

  • Kim

    09. jun 2020 | 17:24

    Bg je svetska metropola,kako kaže onaj zamenik gradonačelnika gradonačelnik,a kanalizacija nula,poplave po ulicama,šta da traje par dana tako kiša,bio bi kolaps svega,a ovamo se hvale na sva usta i kako je sve divno i bajno,jedna kisa i bujica pokaza sve i kakvo je stanje,užas...

  • Role

    09. jun 2020 | 17:16

    Pa da stvarno. Da se pravi veca kanalizacija zbog par jacih pljuskova... To se ne radi. To je neisplativo... Nego je isplatljivije da mi kupujemo branike, farbamo krila, placamo dubinsko i td... Sram vas bilo! Ovo je postalo ucestalo. Promenila se klima. Resavajte probleme umesto sto dajete ovako tupave izjave... Drzava sluzi da gradjanima obezbedi ugodan zivot, a ne da radi isplative stvari. To nije firma, to je drzava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA