• 0

Magazin "LiceUlice" u još jednoj akciji

Preuzmite filter LiceUlice i pomozite prodavcima u prodaji, ali iz svoje sobe

  • 0
Lice ulice

Foto: Lice Ulice

Organizacija LiceUlice od svog osnivanja, 2010. godine, realizuje program direktne podrške građanima koji najteže dolaze do posla, sa ciljem njihove veće socijalne i ekonomske uključenosti.

Program se realizuje kroz više aktivnosti, a najvidljivija od njih je izdavanje magazina LiceUlice i njegova distribucija kroz mrežu uličnih prodavaca, kojima pripada polovina zarade od svakog prodatog magazina. U proteklih 10 godina organizacija je obezbedila posao i ekonomsku podršku za više od 500 pojedinaca, a distributivna mreža se konstantno širi i trenutno broji oko 120 prodavaca.

Sa novim brojem, sligla je i nova online akcija koja za cilj ima direktnu podršku prodavcima koji se zbog celekupne situacije još uvek nisu vratili na ulice u punom sastavu.

Lice ulice

Foto: Lice Ulice

U nekoliko klikova, svako će moći da obuče plavi prepoznatljiv prsluk i kroz svoje društvene mreže pozove prijatelje i poznanike da kupe poslednje digitalno izdanje magazina, pretplate se, doniraju ili kupe majicu u internet prodavnici.  Uz specijalni LiceUlice filter, čitaoci i čitateljke magazina LiceUlice moći će da pruže aktivnu podršku i postanu deo tima prodavaca, makar na kratko i to iz svoje sobe.

Kako cela Covid-19 situacija i jesen utiču na manji broj ljudi na ulicama, realni scenario je da ćete sve češće sretati prodavce magazina LiceUlice na virtuelnim trgovima, instagram ćoškovima i fejsbuk raskrsnicama. Pridružite se akciji, skinite prsluk sa profila LiceUlice i u par klikova snimite stori ili izbacite post sa pozivom za kupovinu novog 66. digitalnog izdanja.

Prodavci magazina LiceUlice biće najsrećniji kada vide vaša nasmejana lica i prepoznaju vas kao svoje kolege. Polovina zarade, kao i svaki put, ide njima.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima