• 14

Na Čukaričkoj padini ima humanih komšija, ali i jedan zbog kog se stide. Njemu su ostavili poruku

, Telegraf

U kartonsku kutiju komšije ubacuju plastične čepove, a neko među njima i, smeće

  • 14
Čep za hendikep kutija

Foto: Facebook/Marina Bojić

U jednoj zgradi na Čukaričkoj padini, komšije su postavile kutiju u koju su svi stanari mogli da ubacuju plastične čepove za akciju "Čep za hendikep". Ipak, neko među njima je mislio da je u redu da u kutiju namenjenu humanoj akciji ubaci i poneki komad đubreta koji mu se u tom trenutku zatekne u ruci.

Pored kutije za čepove, postoji i kutija namenjena smeću, pa je tim pre nejasan motiv komšije da tera inat i "prlja" jednu humanu ideju. Čepove biste ionako bacili, pa šta je problem da ih skinete sa flaše i ubacite u kutiju? Većini to nije problem, kao komšiji ili komšijama koji verovatno misle, "ma neće meni niko da naređuje gde ću šta da bacam".

Komšije su u međuvremenu porukom zamolile komšiju da ne baca više smeće u kutiju koja nije namenjena za to, jer nije lepo, a ni kulturno.

Kutija sa čepovima je u međuvremenu ispražnjena, a sa čepovima je "otišlo" i đubre. Od tada, u kutiju komšije i dalje ubacuju čepove, a "brižni" komšija je opet dao svoj doprinos, zalepio je kutiju cigareta i zaštitnu masku okačio na kvaku.

Pišite na nam i vi  u komentarima o svojim komšijama kojima se dičite, ali i o onima kojih se stidite. Nadamo se da su ovi prvi "pobeđuju"!

Video: Lepa Argentinka skuplja novac i šalje knjige deci iz Srbije

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladan

    Fizička sila i zatvaranje dok se ne iskorene oni najekstremniji, onda novčane kazne...

  • Rhoi

    Postavite kameru to je bar prosto.

  • Margit

    Verujte umorice se i prestace, samo nemojte burno reagovati da vidi da vam je krivo. Jednom divnom gospodinu inzinjeru, koji je bio zadužen za kontrolu pusenja po kancelarijama u jednom novosadski javnom preduzeću, neko od kolega je svakog jutra ubacivao u kancelariju po dvadesetak pikavaca kad se umorio prestao je da ubacuhe. Takvi su pojedini ljudi tesna im koza. Sta ete,sam ce se unoriti

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima