≫ 

Beograd dobio svoju prvu dijagonalnu raskrsnicu

Tokom podneva biće podešeni semafori i ova raskrsnica će biti u funkciji

  • 20
Goran Vesic Foto: Facebook/Goran Vesic

Beograd je dobio prvu dijagonalnu raskrsnicu poput velikih svetskih metropola kao što su Njujork, London, Tokio i Stokholm.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu fotografiju završene raskrsnice na uglu Dečanske i Makedonske ulice u prestonici.

Kako je Vesić naglasio tokom podneva, kompanija Simens izvršiće podešavanje semafora na ovoj raskrsnici, ali i svih ostalih na pravcu od Bulevara Despota Stefana do Terazijskog tunela.

- Tada će nova raskrsnica biti u funkciji - zaključio je Vesić.

Ноћас је завршено обележавање раскрснице на углу Дечанске и Македонске улице. Београд је добио прву дијагоналну...Posted by Горан Весић on Friday, December 11, 2020

Video: Da li možete da otkrijete koja pravila važe na ovoj raskrsnici?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    12. decembar 2020 | 09:49

    Ostalo nam je samo da napravimo Keopsovu piramidu i Kineski zid. Sve svetske atrakcije već imamo i turisti će ubuduće iz celog sveta dolaziti samo u Beograd i na jednom mestu videti sve što ih zanima.

  • FANTOM

    12. decembar 2020 | 10:18

    E sada nek objasni u kom trenutku pešaci mogu preći diogenalnim zebrama? A da, kad je policijski čas od 22 sata do 5 sati ako ih policijska, vatrogasna ili vozila hitne ne pokupe dok prelaze. Besposlen pop i koze krsti, kaže naš narod.

  • Hmm....

    12. decembar 2020 | 10:36

    Kako li će žongleri i perači šoferki ovde da se snadju 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA