Komora javnih izvršitelja povodom slučaja Lalović: Organizacija "brani" dužnika, a troškovi mu rastu

Komora javnih izvršitelja ukazuje da je u ovom slučaju javni izvršitelj u svemu postupio u skladu sa Zakonom i rešenjem suda

Komentari

 • Licemerka

  Obavezao se da će isplatiti stan u celosti a nije ispoštovao!! Po Zakonu je...žao mi je ali je tako!

  • Pravnik

   @Licemerka

   Da, prava licemerka, kada, nezna da nezna,,?! Ako neko nerazume prava, i pravican Zakon, u soske?!

 • Dusan

  Dali ste se nekada zapitali,koja je cena koju cete kad tad platiti,zbog ovolikih grehova koje radite?

 • Toma

  Uz sva Vasa,, zakonska,, pravila Vi ste, se bas o ZAKON OGRESILI?! Da je pravne Drzave, to bi bilo predmet SUDA, a ne neke,, privatne, ujdurme?!Pukovnik Lalovic je neosnovano, oteran iz VS,i nije imao od cega da mu se odbija pomenuti dug?!? Tuzbom sud je vratio pukovnika Lalovica na posao?! Ali ni do dan danas sudska pravosnazna odluka nije IZVRSENA?! Gde su tu bili Ti vajni nazovimo izvrsitelji da sprovedu odluku i vrate pukovnika na posao?! A, mesecima muce celu porodicu i,, teririsu,, psihicki i fizicki,, To bila pravda, a ne sada sve po Zakonu, kom, kada, gde?! Ne sudite u ime naroda-partije, vec u ime Zakona!? Ovde u ovom slucaju, a i mnogim drugima jedino je u PRAVU TELEGRAF!!!!

  • Sudija Miroljub

   @Toma

   U potpunosti se slazem sa komentarom gospodina Tome. Kratko, jasno i na Zakonu zasnovano.

  • Prof prava Milan

   @Toma

   U najkracem, komentar gospodina Tome je veoma korektan i strucan!!!!

  • Sudija u penziji Voja

   @Toma

   Pod hitno ukinuti te Izvrsitelje, i vratiti pravdu, kao i ranije SUDOVIMA!!!

  • Maistor

   @Toma

   Istinit ljudcki komentar. Ljudi, narode.... Zar mislite da disciplinovani čovek koji je završio Vojnu Akademiju noseći visoki čin Pukovnika Dokazao svoju lojalnost Državi, narodu učestvom u nametnutim ratovima braneći hrabro, dostojanstveno rodnu Grudu, zemlju, narod... Ne izmiri svoje fimasiske dugove na koje je obavezan da je bio u realnoj mogućnosti od svojih mizernih sramotnih finasiskih primanja!? To je prosto ne moguće. Naši mudri starci kažu...Ooljen čovek se ne skida. Pod hitno ukinuti privatne bahate izvršitelje koji se enormno bogate na tudjim ljudckim mukama i naći adekvatno rešenje za napaćene više puta prevarene, opljačkane gradjane.

 • @Kiki

  Svi kada se rodimo budemo ljudi. I dok neko do smrti ostane čovek i umre kao čovek. Neko radi nečeg drugog više ne bude čovek. Taj se obično vadi na titulu, zvanje. U stvari taj više nije čovek i tad usledi božja ili ljudska kazna. VIDEĆETE BOG BAVI ALI NE ZABORAVI.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima