Baš, baš bahato parkiranje u krugu Kliničkog centra Srbije: "Tehničar gurao pacijenta po kolovozu"

U jednom trenutku, vidi se i kako jedno vozilo pokušava da prođe, a koje se gotovo očešalo o tehničara i čoveka u kolicima

  • 9
Bahato parkiranje Printskrin: Instagram/moj_beo_grad

Primeri bahatog parkiranja postali su stvar koju svakodnevno viđamo u svom okruženju i na koju smo se gotovo navikli. Međutim, scena koja se jutros mogla videti u krugu Kliničkog centra Srbije opet je uspela da šokira.

Naime, na jednom od snimaka postavljenog na Instagram storju, može se primetiti kako pored ove bolničke ustanove, na trotoarima sa obe strane stoje uredno parkirane kolone vozila. Da scena bude još gora, na istom videu zapažen je i medicinski tehničar koji gura kolica sa pacijentom duž kolovoza.

U jednom trenutku, vidi se i kako jedno vozilo pokušava da prođe, a koje se gotovo očešalo o tehničara i čoveka u kolicima.

Da li su medicinski tehničar i pacijent bez povreda stigli tamo gde su naumili, na snimku se ne vidi.

Ovakvi primeri, kao što je rečeno, ne dešavaju se prvi put. Ali činjenica da ljudi nekada nemaju granica u nedostatku empatije, da kolektivno krše propise i pritom direktno ugrožavaju život drugih, nikada neće prestati da šokira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. april 2021 | 06:22

    Slazem se da ima nedostatka empatije i da smo bahati,ali je i cinjenica,da nema mesta za parking.Naročito me oauk iritira u krugu KCS,kao da je neko dosao tu sto voli.Gospodo obezbedite normalan parking

  • 581

    21. april 2021 | 07:11

    Slažem se da ovo nije u redu, ali treba reći da u krugu svih bolnica nema dovoljno parking mesta, uz težeg bolesnika koji ima pregled u nekoj ustanovi treba troje vozač i pratioc, vozač kruži po sat vremena da ubode mesto, a ovi da odu gde treba da idu, ko ide sam na pregled mora poći dosta ranije da prvo nađe parking mesto, a bez potrebe onoliki parking kod kliničkog da su podigli na tri sprata i eto mesta koliko hoćeš, napraviš kružni put pacijent izađe kod ulaza ili bar blizu i pravac garaža.

  • Markoni

    21. april 2021 | 06:01

    Znam da je bahato, tamo ja radim kao visi med.tehnicar i zale mi se pacijenti da nema nigde parkinga i da su svuda postavljeni stubici!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA