Završena izgradnja Dedinja 2, klinika dobila novo krilo: Otvaranje do kraja godine

Radovi na izgradnji novog krila počeli su na leto 2019. godine, a po vrednosti investicije predstavlja jedan od najvećih građevinskih projekata u sektoru zdravstva

Komentari

  • Toma

    9. avgust 2021 | 16:03

    Zašto ne piše ćirilicom nego latinicom ?

  • Toma M.

    9. avgust 2021 | 15:33

    Izgradnja novog, dela kardiovaskularne klinike,,, Dedinje,, je zavšena. Sada je na redu montiranje svih komletnih najsavremeninih uredjaja u svetu!!? Očekuje se da prvi pacijenti budu primljeni u decembru?! Posle uselenja, započeće rekonstukcija, postojeće zgrade koja će biti produžetak nove!! Što će prestavljati jedan od najsavremenijih instituta u EU i šire!? Nalik na čuvenu bolnicu u americi,, Hjuston!! Ovo velelepno zdanje sigurno nebih bilo da nije ditektora prof dr Bojića legende u zdravstvu,stručnjaka za vaskularne bolesti srca?! Iskreno, poznajem ga lično službeno i privatno 30 godina, za sve to vreme dao je samog sebe u zdravstvu!? Posebno, za vreme bonbardovamja naše zemlje od,, zlikovaca,, 1999.g.gde je bio na udaru, od raznih,, moćnika,,?! "Posebno treba istaći novootvoreno odelenje za aneurizmu, koje vodi nekada vojni stručnjak, svetskog glasa prof Ćulafić. Naravoučenije, za mladje generacije da ozbiljno slede stručan i naučan rad profesora Bojića u očuvanju života naših života!?

    • 9. avgust 2021 | 16:46

      Pukovnik Dr Miodrag

      @Toma M.

      Tačno je da novi Institut., Dedinje. prestavlja,, spej šatl,, u medicini!? Godinama i decenijama se čekalo na ovo monumentalno zdanje, ali zahvaljući prof Bojiću, kako reče Toma, na ponos Srbije je završeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA