≫ 

Radovi na obilaznici oko Beograda produženi do septembra 2022.

Produženi su i radovi na deonici petlja Surčin - petlja Ostružnica, na mostu preko Save

  • 2
RADOVI AUTOPUT STRAZEVICA Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

"Putevi Srbije" upozorili su vozače da se produžava izmenjen režim saobraćaja na obilaznici oko Beograda, na deonici od tunela Straževica do petlje Beli Potok, a između kružnog toka Resnik i tunela Straževica, gde će saobraćaj do 1. septembra naredne godine biti preusmeren na novoizgrađenu devijaciju u dužini od 250 metara.

"Putevi Srbije" mole sve vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju. Radovi će, inače, biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Produženi su i radovi na deonici petlja Surčin - petlja Ostružnica, na mostu preko Save takođe do 1. septembra 2022. i odvijaće se od 8 do 16 časova, a zbog toga će saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biti preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer) iz pravca Beograda ka Novom Sadu.

Radovi se izvode svakog dana i obeleženi su saobraćajnom signalizacijom.

Video: Gradiće se obilaznica oko Užica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    2. novembar 2021 | 00:51

    Most ostruznicki se “radi” preko godinu dana. Nema radnika vise od 10 meseci. Poginuo je momak pre nekoliko dana. Jos koliko ljudi treba danpogine da bi se zavrsila druga strana?

  • Zeljko

    2. novembar 2021 | 06:29

    pre ce da otvore novu autobusku stanicu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA