SKANDALOZNO: Komunalna policija pretukla čoveka zato što nije hteo da izađe iz autobusa! (VIDEO)

Na snimku objavljenom na Jutjubu vide se komunalci dok pesnicama "ubeđuju" studenta D. C. (31) da izađe iz autobusa. "Nisam imao kredita na Bus Plus kartici i nisam želeo da izađem, nakon čega su oni pribegli nasilju", kaže za Telegraf pretučeni putnik. Nadležni u Gradskom veću najavljuju istragu

  • 60

Jutros oko 9 sati pripadnici komunalne policije brutalno su napali i pretukli putnika, studenta D. C. (31), koji se vozio autobusom 95 na relaciji Krnjača-Beograd!

Na Jutjubu je objavljen snimak napada komunalnih policajaca na putnika, na kome se vidi kako D. C. pripadnici policije udaraju pesnicama i vuku po autobusu! Incident se dogodio dok je autobus još bio u pokretu, nedaleko od autobuske stanice na liniji 95 kod trgovinskog centra "Metro".

Napadnuti student D. C. (31) prepričava za Telegraf kako se dogodio taj incident.

- Problem je prvo nastao zato što sam ušao na srednja vrata umesto na prva ili zadnja, zbog čega sam došao u verbalni konflikt s kontrolorima Bus Plusa. Pošto nisam imao više kredita na kartici, a morao sam da stignem na predavanje, dao sam im ličnu kartu da mi napišu kaznu - kaže za Telegraf.rs napadnuti student, i dodaje:

- Komunalna policija je tada uletela i počela da me vuče napolje, jer su već videli da sam se prepirao s kontrolorima. Zainatio sam se i nisam želeo da izađem, nakon čega su oni pribegli nasilju, što možete da vidite na snimku. Pošto nisu uspeli da me izbace, pozvali su drugu patrolu komunalne policije i odvezli me u policijsku stanicu u Borči, gde sam dao izjavu, nakon čega sam otišao na fakultet - kaže D.C (31) za naš portal.

U kabinetu načelnika komunalne policije Gorjane Obrenović, za naš portal rekli su da je za izjave o ovom incidentu nadležan član Gradskog veća Željko Ožegović.

Ožegović kaže za Telegraf da nije video pomenuti snimak, ali da je čuo šta se desilo.

- Ispitaćemo sve i preduzeti disciplinske mere protiv komunalnog policajca koji je primenio silu nad putnikom. Svi kontrolori i komunalni policajci imaju uputstvo od Grada da se kulturno i civilizovano ponašaju - kaže Ožegović, uz napomenu da su svi dužni da plaćaju kartu, ali da niko ne sme da protiv njih upotrebljava silu.

Pogledajte video snimljen u autobusu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar

    18. septembar 2012 | 16:44

    Povodom ovog nemilog dogadjaja koji se jurtos dogodio u autobusu na liniji 95 prosto sam zgranut i ostao bez teksta .Zbog jedne obicne karte koja iznosi 60 dinara prebiti coveka stvarno je strasno.Ne opravdavam ni ''svercovanje'' , ali svakom sugradjaninu je to moglo da se desi da ostane bez kredita.Apropo kontrolora i komunalne policije imam samo da kazem da je to jedan od najgorih poslova , nisko moralni poslovi koji svako osoba ne bi mogla da radi. Vec samo osobe koje nemaju moral i jednostavno nisu vaspitani,niti se pridrzavaju poslovne etike, strasno .Veoma jenostavno za njihovu bransu ne treba nikakva skola , vec moze to da bude bilo ko. Zgranut sam ovim incidentom kako neko moze sebi da da za pravo da nekoga udari zbog 60 dinara i nasilnicki se ponasa , a jos su prestavnici drzavne vlasti . Ne znam sta ce na ovo da kazu drugi ljudi ali ja sam zgranut i prosto ne mogu da poverujem u ovo sto sam procitao.A komunalnu policiju treba da bude sramota tj. ove sto su tukli coveka , to treba na vreme sankcionisati i kazniti da se ovov vise ne bi dogadjalo u autobusima na jadnom i napacenom narodu koji zivi na granici egzistencije.

  • Aleksandra

    18. septembar 2012 | 16:19

    Ovo je stvarno strasno!!!! Kako ih nije sramota!!!!

  • Jovana

    18. septembar 2012 | 16:34

    Ovi komunalci su pravi cirkus,malo je reci da su smesni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA