SKANDALOZNO: Komunalna policija pretukla čoveka zato što nije hteo da izađe iz autobusa! (VIDEO)

Na snimku objavljenom na Jutjubu vide se komunalci dok pesnicama "ubeđuju" studenta D. C. (31) da izađe iz autobusa. "Nisam imao kredita na Bus Plus kartici i nisam želeo da izađem, nakon čega su oni pribegli nasilju", kaže za Telegraf pretučeni putnik. Nadležni u Gradskom veću najavljuju istragu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jovana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • AxE

    20. septembar 2012 | 01:35

    Kolko sam ja procitao obavestenej GSPa gde oni objasnajvaju posao svojih kontrolora i komunalaca,komunalni policajac sme samo da te legitimise i ZAMOLI da napustis vozilo sto znaci da ovaj gospodin moze lepo da naplati kiks ovog odbeglog logorasa. Mnogo volim kada uniformisana lica koriste svoje povlastice kako bi lecili komplekse...cik da ga vidim da je prisao nekom navijacu,huliganu,nekom napucanom bumbaru... Sme da pusta muda samo nad obicnim narodom,prosecnim ljudima i to samo ako je u uniformi i u pratnji kolege..jer zajedno su jaci. More mamu vam jebem,jesam 92 godiste al bi vas pojeo obojicu sa ovih mojih 100 kila kolko imate obojica zajedno... Al zato kad je neka utakmica i zna se da ce u prevozu biti huligana,nema ni jednog jedinog kontrolora u autobusu a o komunalcima da ne pricam. Bar da su samo glupi pa da budu obicni panduri nego su tolko retardirani da su komunalni policajci...pa to je dno dna na lestvici debilizma!!!

  • Divna70

    19. septembar 2012 | 23:36

    Strasno.... ovu drzavu opljackase, dovedose nas do propasti... ne priznaju budzet studentima, pljackaju na fakutetima, a prebijaju studente, ljude svejedno za 60 din., strasno

  • Jeja

    19. septembar 2012 | 19:56

    Stvarno vas ljudi ne razumem! Covek nije imao kartu, nema ni licnu kartu, nece da izadje.... I sta da radis s njim? Da su ga pustili, to bi bila jasna poruka za sve "Evo kad moze on mozemo svi dzaba da se vozimo". Nema toga ni u jednoj drzavi. Nema dzabe! Kakav god da vam je prevoz, to vam je! Imate ga! Prokleti ste sto vam nikad nije dosta. Taj Beograd se jedini i razvija i raste. Ne opravdavam nasilje, trebali su ovi komunalci lepo da zaustave bus pa sav narod lepo "Ajte napolje, gospodin nece da napusti bus, napustite vi." Pa bi ga narod namlatio kad je takav postenjacina. Budi bre covek i izadji "Nemam kartu, ok, uhvacen sam, idem napolje". Kad je covek stoka, tako i treba da ga tretiras, kao stoku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA