≫ 

Ne nasedajte: Na društvenim mrežama se deli lažni snimak Mateja Periša

Nije poznato ko je podmetnuo lažni snimak

  • 1
Matej Periš Foto: Facebook

Na tviteru se pojavio snimak intimiziranja jednog bivšeg učesnika rijalitija i dve devojke, ispod kojeg je napisano da je reč o Mateju Perišu. Jednostavnom proverom moguće je ustanoviti o kome je reč - osoba koja nema nikakve veze sa Perišom.

Nije poznato ko je u teškim trenucima za porodicu mladog Hrvata rešio da na ovakav način obmanjuje javnost, ni koji je njegov motiv.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u ranim jutarnjim satima 31. decembra 2021. On je sa još šestoricom prijatelja došao u Beograd na proslavu Nove godine.

Veče pre izašli su na večeru, pa u klub Gotik, gde su ga prijatelji poslednji put videli.

Nestanak su prijavili sutradan oko 18 sati, a otac Mateja Periša dva dana potom došao je u Beograd. On je u izjavama za medije kazao da veruje srpskoj policiji i da se neće mešati u istragu.

U poslednjoj izjavi za hrvatske medije rekao je kako je uveren u to da će natrag u Split otići sa sinom.

Inače, u Splitu su Matejevi majka, sve sestre, baba i deda, sa kojima je živeo. Otac Nenad kazao je da je porodica uznemirena, te da je došao sam kako bi ih poštedeo stresa.

Video: Sedmi dan potrage za nestalim mladićem iz Splita: Rečna policija i dalje češlja reku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katica

    7. januar 2022 | 22:49

    Bravo Matejina majko, Matej je u sigurnim rukama Bozjim,samo napred ,sklopi ruke,moli i veruj i spasen je sin tvoj.Molim s tobom majko Matejina.Hvala Gospodu Bogu!Boziji Blagoslov sa svima koji brinu za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA