≫ 

Inspektori obišli Dom za stare "Nada" i opet ga zatvorili: Bez licence brinuli o 11 korisnika, sad imaju rok

 ≫ 

Razloge zbog kojih je dom prošle godine izgubio licencu nisu navedeni u odgovoru Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitnaja

Komentari

  • Slobodan

    17. januar 2022 | 15:55

    Moja mama je bila u tom domu 2016 godine, i nazalost umrla je u njemu , nisam Tada bio zadovoljan radom u Domu Nada, jer su se prema svima neljudski odnosili.Ne znam sta da kazem vise ,ali moju mamu nisu adekvatno smatrali za ljudsko bice,i prebacivali su je iz sobe u sobu ,a bila je totalno nesposobna i prikovana za krevet,trazili su da im donesem sve lijekove koje je mama koristila,a nisu joj to davali nego su preskakali termine, na kraju je mama umrla poslije dva ipo mjeseca boravka u domu NADA.Da sam znao kome da se obratim tada obratio bi se za pomoc,uzeli su za moje prilike tada pozamasnu sumu novca za sam boravak u domu blizu 500 eura koju sam ja izdvajao iz mamine penzije jos je brat slao iz Kanade,oko 200 eura.Sramota za sve uposlene u domu Nada!!!

  • Nataša

    14. januar 2022 | 17:33

    Što ministarstvo ne kaže zašto ih je zatvorilo? Nego ćute da bi neko sačuvao svoju fotelju! Što se ne kaže otvoreno da je isto to ministarstvo krivo što je dom dobio zabranu? Bravo državo, užas. A što se tiče usluge, provereno znam da je sve laž koje su anonimno rečene!

  • Iva

    14. januar 2022 | 17:10

    Pa ko je reagovao na uslove i bespomoćno stare ljude. Vlasnik tog doma uz krivičnu prijavu bi trebalo da bude u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA