≫ 

Mrežama se širi jeziv snimak vršnjačkog nasilja u Obrenovcu: Policija izašla na lice mesta, škola ćuti

Prema nezvaničnim informacijama, na lice mesta izašli su pripadnici policije i izvršili uviđaj

  • 6

O tuči maloletnika, koja se odigrala pre nekoliko dana u parku kod Gerontološkog centra, pored kog je i Tehnička škola "Buda Davidović", pre šest dana izveštavao je RTV Mag.

Tada su naveli da je došlo do obračuna dvojice maloletnika, koji su učenici upravo srednje Tehničke škole. Na lice mesta je izašla policija, a jedno lice, koje je učestvovalo u sukobu, poslato je na pregled u Dom zdravlja Obrenovac.

Šest dana kasnije, na društvenim mrežama pojavio se snimak jezive tuče maloletnika, na kojoj se vidi kako dva dečaka, u parku, najpre nasrću pesnicama i nogama jedan na drugog, dok ih ostala deca posmatraju i navijaju. Na kraju, dečak u crvenoj dukserici biva udarcem oboren na zemlju, i tada počinje da se grči.

Kako bismo potvrdili da je reč o istoj tuči o kojoj je izveštavao RTV Mag prošle nedelje, kontaktirali smo Tehničku školu gde su nam kratko rekli:

- Direktorka škole neće davati izjave povodom slučaja. Sve što je trebalo, mi smo kao škola uradili - rekli su i prekinuli razgovor.

Takođe, kontaktirali smo MUP, kao i Ministartsvo prosvete, a odgovore do objavljivanja teksta nismo dobili.

Ni u Domu zdravlja nisu bili u mogućnosti da nam daju više informacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • onaj tamo

    9. mart 2022 | 14:42

    Čuj direktorka neće da komentariše??? Pa ona je na javnoj funkciji i po zakonu mora da pruži sve informacije ako je škola upletena tj. ako je incident bio u krugu škole.

  • Pp

    9. mart 2022 | 15:19

    Standardno, škola ćuti... A inače svake godine prosvetari štrajkuju tražeći sve veće privilegije i plate iako imaju ogromne plate u odnosu na to koliko rade i kakvi su im rezultati.

  • Xy

    9. mart 2022 | 14:21

    Čuj, škola ćuti. Ništa čudno. Čudo bi bilo da je reagovala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA