≫ 

Oglasilo se tužilaštvo o izvučenom telu iz Dunava, za koje se sumnja da je Matej: Naložili smo obdukciju

Rade se toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet

  • 0

Nakon što je pronađeno telo mladića u Dunavu kod Ada Huje, a za koje se sumnja da nestali Splićanin, Matej Periš, u Višem javnom tužilaštvu za Telegraf.rs rečeno je da je obavljen uviđaj na licu mesta i naložena je obdukcija.

- Telo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu mesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN lica, kao i uzrok smrti. Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu za Telegraf.rs.

Podsećamo, telo mladića su mornari izvukli jutros u 9:30.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno telo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

- Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd - rekao je Nenad Periš.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, kako bi se tačno utvrdilo da li je reč o Mateju Perišu, DNK-a nađenog mladića uporediće se sa DNK-a Nenada Periša, oca mladog Splićanina.

Video: Matej voli ekstremne sportove: Pogledajte snimak skoka sa stene Splićanina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA