Tehnomanija renovirala parkić za mališane

100 zaposlenih učestvovalo u sređivanju dečjeg igrališta na Adi

  • 2
Tehnomanija Foto: Tehnomanija

Zahvaljujući partnerstvu kompanije Tehnomanija i JKP Ada Cignalija svi mališani koji dođu na Adu imaće renoviran prostor za igru, razonodu i druženje.

Naime, staro dečje igralište, koje se nalazi iza teniskih terena na Adi Ciganliji, dobilo je u petak 3.juna sasvim novi izgled.

Oko 100 zaposlenih iz Tehnomanije učestvovalo je u sređivanju igrališta, a neophodan materijal za renoviranje dečjeg parka obezbedila je kompanija CRAFTER članica Roming grupe, u okviru koje posluje i Tehnomanija.

Generalni direktor Tehnomanije Matija Protić je ovom prilikom izjavio:

- Vrednosti koje nosimo unutar kompanije trudimo se da prenosimo i izvan nje, tako da je ideja da renoviramo parkić na Adi nastavak onog što već rade i žive zaposleni u Tehnomaniji – rekao je Protić i istakao da je i inicijativa za ovaj projekat proistekla od kolega iz kompanije i da Tehnomanija svojom kulturom rado podržava ovakve inicijative.

Tehnomanija Foto: Tehnomanija

Inicijator ovog projekta, Milica Radojčić, šef kabineta generalnog direktora, najavila je da će Tehnomanija i ubuduće nastaviti da podržava ovakve inicijative.

Srećna sam što je Tehnomanija dala podršku za realizaciju ovih projekata, jer smo našim najmlađim sugrađanima sredili prostor za igru - rekla je Milica.

Tehnomanija Foto: Tehnomanija

Tehnomanija kao kompanija je i vlasnik Family Friendly Enterprise (FFE) sertifikata, koji se dodeljuje kompanijama koje podržavaju i neguju porodicu i porodične vrednosti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA