Mladenovački đaci imaju besplatne ekskurzije: Opština pokriva sve troškove, na njima je samo da spakuju kofere

Opština će se truditi da obezbedi sredstva da u narednom periodu finansira i ekskurzije za učenike od petog do osmog razreda

  • 0
Ekskurzija Mladenovac

Foto: Promo

Sve mladenovačke osnovne škole krenule su sa organizacijom đačkih ekskurzija za učenike od prvog do četvrtog razreda, koje finansira Gradska opština Mladenovac.

Ispraćajući decu na jednodnevnu ekskurziju u Resavsku pećinu, predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić je rekao da je odluka o finansiranju besplatnih izleta za učenike doneta još pre dve godine, ali da su, zbog pandemije korona virusa, škole tek sada krenule sa realizacijom ekskurzija koje će sve biti organizovane do kraja meseca.

Takođe je rekao da će opština nastaviti sa ovom praksom, kao i da će se truditi da obezbedi sredstva da u narednom periodu finansira i đačke ekskurzije za učenike od petog do osmog razreda.

Roditelji najmlađih đaka su istakli zadovoljstvo odlukom opštine da plati ekskurzije, i da im ovo mnogo znači za njihove kućne budžete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA