≫ 

Svečana akademija na Alfa BK Univerzitetu: Obeležen završetak studija 29. generacije, dodeljene diplome

Rektor Univerziteta, prof. dr Vladimir Džamić izrazio je ogromnu zahvalnost osnivaču Univerziteta na viziji i hrabrosti da u složenom trenutku osnuje prvi privatni Univerzitet koji dogodine obeležava 30 godina postojanja

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: FoNet/Alfa BK Iniverzitet

Svečanom akademijom obežen je završetak studija 29. generacije diplomaca Alfa BK Univerziteta. Studentima koji su završili osnovne i master akademske studije uručene su diplome u oblastima ekonomije, menadžmenta u sporta, anglistike, informacionih tehnologija i računarskih nauka.

- Svedoci smo ubrzanog razvoja Alfa BK Univerziteta, zahvaljujući viziji i podršci osnivača Univerziteta, braći Karić - istakao je mr Milorad Panjević, predstavnik osnivača u Savetu Univerziteta.

- Uspešno okončanje reakreditacije ustanove, inoviranje studijskih programa, povećanje broja studenata, unapređivanje nastavnih procesa i proširenje kadrovskih potencijala Univerziteta, samo su neki od rezultata kojima se ponosimo u ovoj akademskoj godini, koji nas obavezuju da nastavimo još brže ka ostvarenju svojih ciljeva - istakao je Panjević.

Prema saopštenju, rektor Univerziteta, prof. dr Vladimir Džamić izrazio je ogromnu zahvalnost osnivaču Univerziteta na viziji i hrabrosti da u složenom trenutku osnuje prvi privatni Univerzitet koji dogodine obeležava 30 godina postojanja.

Alfa BK Univerzitet Foto: FoNet/Alfa BK Iniverzitet

- Svi zajedno danas ostajemo velika porodica, profesori, saradnici, svi vi koji ste danas dobili diplome, ali i stotine novih studenata koji se sada upisuju na studije - naglasio je Džamić na svečanosti prvog privatnog univerziteta u Jugoslaviji.

Ponosan na činjenicu da je povezanost Univerziteta sa privredom jedan od temelja njegovog razvoja, on je istakao da je najveći broj studenata sa uspehom pronašao radno mesto i pre formalnog završetka studija.

Upis jubilarne, 30. generacije studenata, već je počeo, a budući brucoši mogu konkurisati za studijske progame u oblastima marketinga, menadžmenta i trgovine, računovodstva i revizije, ekonomije, menadžmenta u sportu, anglistike, informaciono-komunikacionih tehnologija i računarskih nauka.

Džamić je napomenuo da su svi studijski programi akreditovani u skladu sa zakonom i pravilima nacionalnih tela, što budućim studentima garantuje da će njihove stečene diplome biti priznate kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

- U želji da posebno podstaknemo i nagradimo najbolje učenike srednjih škola, svim odličnim učenicima dajemo poseban popust na školarinu i zadovoljstvo mi je da mogu da podelim sa vama i to da se broj odličnih učenika koji se opredeljuju za studiranje na Alfa BK Univerzitetu iz godine u godinu povećava - naglasio je Džamić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA