≫ 

Ovi zanati izumiru u Beogradu: U budućnosti neće imati ko da nam gradi kuću ili popravlja cipele

 ≫ 

Antić navodi da se u Beogradu za molera ove godine upisalo svega 10 učenika, a da zanimanje obućar gotovo da ne postoji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milorad

    02. avgust 2022 | 16:52

    Pa nije omladina glupa da ih jasi ovakva drzava, da ih drzava guli. Drzava hoce da drugi rintaju za nju, a drzava hoce leba bez motike, e pa to ne moze tako, ustvari moglo je ali dosao je kraj. Za to smo tu gde jesmo.

  • Gola Istina

    01. avgust 2022 | 14:10

    Ne znam sta bih rekao deci, ne zameraim im nista , pre neki dan nekoliko clanaka o mladim penzionerima od 20 + godina, ni jedan od njih nije zanatlija, ovi sto se fotsiraju iz rijalitija isto , svi pokupovali stanove, imaju puno pata, pitanje je koliko njih u opste ima osnovnu, koliko pevaci uzimaju po nastupu, opet nista od skole, ako neko od njih i upise zanatsku skolu svi ce mu se smejati, neki direktno neki indirektno i gledace ih sa ponizavanjem, sa druge strane ti poslovi traze posvecenost , znanje kako bi se steklo iskustvo, a nasa omladina samo bulji u telefon, sta ima na instagramu, da se piju kafe i da se ogovara neko. I ja ne mogu da shvatim da se neko glupira na internetu i zaradjuje od toga, takodje i u sportu ako imas srece i vezu , pusti talenat bice i para. Svi dobri mastori, zanatlije su otisli da rade u inostranstvu, ili su umrli ostali su samo ovi sto znaju pet zanata salabajzeri zovnes ih jednom i nikad vise. Ako se smanji uticaj sunda, kiceraja, pevaca, rijalitija mozda se i popravi situacija, u suprotnom situacija ce biti ista, moracemo mi sami da popravljamo i krecimo, pozdrav svima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA