≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo doktorke u penziji nađeno u podrumu zgrade u kojoj je živela sa mačkama u centru Beograda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se o stanu u Ulici kraljice Natalije u samom centru Beograda

  • 1
kraljice natalije, leš Foto: Pavle Ivković

U stanu u centru Beograda, kod porodilišta u Ulici kraljice Natalije, pronađeno je telo starije žene, doktorke u penziji.

- To je stara baka, živela je sa mačkama i bila je čudna. Uveče je izlazila. Mislimo da je bila bolesna, odneli su telo. Osetio se smrad, zato smo zvali policiju - kaže komšinica za Telegraf.

Doktorka,koja je nekada radila u domu zdravlja, živela je u stanu u podrumu, a komšije pričaju da se zbog mačaka često iz tog stana širio neprijatan miris, kao i da su zbog toga imali nesporazume sa njom.

kraljice natalije, leš Foto: Pavle Ivković

- Čuo sam da su je našli, nadam se da ima ko da je sahrani. Imala je devet mačaka, nije pričala sa komšijama i često su joj zvali policiju, jer je sve smrdelo - kaže stariji komšija.

On navodi da su bili iz Veterinarskog zavoda i odneli mačke.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimci sa mesta gde je pronađeno telo u fazi raspadanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana Stankovic

    9. maj 2023 | 22:14

    Porodica iz Bora je ovu tuznu vest, na žalost čula na ovaj način, sada. Doktorka Radmila Stanković se duže vreme nije javljala. Živela je sama. U Boru je rođena. Ona je imala puno prijatelja i rodbinu koja je volela i koja želi da je dostojanstveno sahrani. Bila je uvek svoja, ali i dobar, pošten čovek. Dok je to mogla-pomagala je svima . Volela je i poštovala svoje pacijente. Volela je i svoje mace. Unazad nekoliko godina volela je samo svoju samoću. Počivaj u miru. Bratanica Suzana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA