Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova slika iz zvezdarske bolnice: Prozor je pao preko kreveta, drvo "provirilo" u sobu

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prozor je izbijen u prostoriju i udario je u ivicu kreveta

  • 1

Stablo koje je noćas palo na zgradu bolnice na Zvezdari uništilo je jedan prozor.

Prozor je izbijen u prostoriju i udario je u ivicu kreveta, a malo je falilo da uleti i jedna debela grana.

Na slici koja je načinjena unutar sobe u kojoj se dogodio incident pokazuju da je deo stabla završio i u sobi, ali nije nikoga udario.

"Drvo je palo na objekat i tom prilikom oštetilo okno i prozor, pričinjena je manja materijalna šteta i nema povređenih", naveli su nam ranije iz KBC Zvezdara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumar

    18. januar 2024 | 13:58

    Nigde ali nigde u drugim zemljama u kojima sam bio nisam video ovakve gluposti kojih ima samo u Srbiji.Saditi drveće na 3 ili 5 metara od zgrade???Pustiti korenje divljeg drveća da podiže trotoare oko zgrada jer nema ko da ga poseče?Saditi bilo koju vrstu drveta okolo samih parkinga pa kad izraste do 7 sprata za svega par godina neretko usled letnjih oluja ili zimi usled tereta snega pucaju ili grane ili cela stabla i zavrsavaju na automobilima a o pticama koje prljaju automobile i lišću od koje ne mozes ocistiti kola da ne pričamo.Dobro je da ne stradaju ljudi češće a sve to zbog gomile stranaacki zaposlenih kadrova kojima su JKP i Zelenilo idealna radna mesta jer se računa da za te podlove ne treba narocito mozga i strucnosti a evo dokaza da nisu u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA