Vreme čitanja: oko 1 min.

Dice Arena počela sa radom!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na prvom spratu SKC-a u Beogradu (Kralja Milana 48) počela je sa radom Dice Arena, jedinstveni board game club u izuzetnom ambijentu na preko 100 kvadrata!

  • 0
Dice arena, SKC Foto: Promo/ Nikolina Belomarković

Ljubitelji društvenih igara dobili su najudobnije mesto za igru i zabavu, ali ono što nas izdvaja od drugih je najveći broj sjajnih igara, više od 400, različite tematike i težine, izuzetne grafičke opreme i kvaliteta. Posebno izdvajamo "Rat za Prsten", "Azul: Kraljičin vrt", "Dixit", "Catan", "Papreno" i mnoge druge. Autor ovog teksta je "kupljen" već prvom igrom, tako da se "Eksplozivni mačići" sele u novi dom. Igru koja vam se posebno dopadne, moći ćete i vi da kupite, bilo u samoj Dice Areni, bilo u knjižari Delfi SKC, koja se nalazi u prizemlju, ali i u svim Delfi knjižarama u Srbiji. Igre su dostupne i na sajtovima dicearena.rs i delfi.rs.

Dice arena, SKC Foto: Promo/ Nikolina Belomarković

U Dice Arenu možete doći sa prijateljima, unapred pripremljenim ekipama ili jednostavno pronaći društvo za igru na licu mesta. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 15.00 do 23.00, dok vikendom možete igrati od 10.00 do 23.00. Broj telefona preko koga možete rezervisati sto je: 066/693-79-39 i 011/404-80-38. Imejl-adresa Dice Arene je: klub@dicearena.rs.

Dice arena, SKC Foto: Promo

Cena karte koja vam omogućava da u našem prostoru igrate bilo koju igru je 300 dinara, dok se u svakom trenutku možete osvežiti u kafeu Dice Arene, koji nudi veliki izbor kafa, sokova i ostalih pića po pristupačnim cenama.

Više informacija možete pronaći na sajtu dicearena.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA