Zaprosio devojku preko Politikinog zabavnika!

Beograđanin Mrđan Hadžić zaprosio je svoju devojku Jelenu objavivši prosidbu u Politikinom zabavniku, koji je prethodno njegov kum sakrio u žardinjeri zgrade u čijem su se ulazu njih dvoje prvi put poljubili

  • 0

Tridesetogodišnji Beograđanin Mrđan Hadžić na krajnje originalan način zaprosio je svoju devojku Jelenu (25) objavivši prosidbu u "Politikinom zabavniku", koji je prethodno njegov kum sakrio u žardinjeri zgrade u čijem su se ulazu njih dvoje prvi put poljubili.

Prosidba je svakako bila originalna, ali nikako nije tekla glatko. Naime, plan je bio da pre nego što zaprosi svoju devojku u ulazu zgrade, u kojem su se prvi put poljubili, Mrđan kupi "Politikin zabavnik" na obližnjem kiosku, kako bi Jelena pročitala prosidbu. Međutim...

- Dok smo bili u autobusu, stigla mi je poruka od kuma da u kiosku nema "Zabavnika", a morao sam to da uradim ujutro da neko od prijatelja ne bi video pre nje i upropastio mi iznenađenje. Kum se dosetio da ga kupi na drugom mestu i ostavi u žardinjeri u zgradi. Gurnuo sam je u ulaz da bih je kao spasao od psa koji je išao u susret, uzeo novine iz žardinjere i počeo da je teram da ih čita - objasnio je Mrđan.

Zbunjena Jelena, tog 28. decembra, jedva da je shvatila šta se oko nje dešava, a njen budući suprug bio je već na kolenima sa, kako je naveo, glomaznim i presmešnim probnim prstenom. Nakon što je Jelena pristala, kum je izleteo iz "zasede", te su se svi do sedam ujutro častili šampanjcem u ulazu zgrade koji je obeležio život mladog para.

(K. V. / Izvor: Vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA