SNS: Bus plus sistem poniženje za građane

Srpska napredna stranka tvrdi da se novac sliva na račune privatne firme koju kontrolišu funkcioneri DS-a

  • 1

Uvođenje "Bus plus" sistema za naplatu karata u javnom prevozu je poniženje za građane i predstavlja otimanje novca ocenio je beogradski odbor Srpske napredne stranke.

 

- Gradska vlast Demokratske stranke i G17 plus još jednom je zavukla ruku u džep građanima uvođenjem novog sistema,  ovoga puta za račun privatne firme, čiji se pravi vlasnik ne zna, a koju kontrolišu funkcioneri DS i Dragan Đilas - navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

 

Kako se ističe, Gradsko saobraćajno preduzeće na ime neplaćenih poreza i doprinosa duguje oko 1,6 milijardi dinara, a uvođenje "Bus plus" predstavlja poniženje za građane koji se smrzavaju u redovima za autobuske karte.

 

- Za vreme vlasti Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, cena karte za prevoz je povećana za 100 odsto, ali Beograđani nisu dobili poboljšanje  usluge - navodi se u saopštenju.

 

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzordz71

    14. januar 2013 | 12:04

    I niste mapisali,ja sam licno radnik komunalne firme koji dobija platu iz budzeta grada Beograda,kad su nam uveli Bus plus imali smo mogucnost da biramo da nam uplate na bus plus ili da otkazemo mesecnu kartu.posto skoro nikom ne odgovara ljudi i 21 veku imaju auto onda nam sluzi za ukras i punjenje budzeta, prepodobnom gos. Djilasu ,tako da ako ima iko da cuje nase muke neka i ovo kaze....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA