DOBRA VEST: Bez saobraćajnih udesa tokom noći u Beogradu

Saobraćaj je malo intenzivniji na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, na Smederevskom putu, počev od Kaluđerice i na Ibarskoj i Savskoj magistrali i Lazarevačkom drumu u smeru prema centru grada

  • 1

Noć u Beogradu je protekla mirno i bez saobraćajnih udesa,  a saobraćaj je u ranim jutarnjim satima malo intenzivniji na prilazima gradu.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura kaže da je ta služba tokom noći u Beogradu obavila 103 intervencije, od kojih 28 na javnim mestima. Za lekarsku pomoć su se podjednako obraćali svi hrnonični bolesnici, a lekari su intervenisali i u nekoliko slučajeva pijanstava.

Macura je savetovala hroničnim bolesnicima da ne preteruju u fizičkim aktivnostima, a preporučila je i uzimanje tečnosti, vitamina i adekvatno odevanje.

Kada je o saobraćaju u prestonici reč, dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić kaže da je saobraćaj malo intenzivniji na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, na Smederevskom putu, počev od Kaluđerice i na Ibarskoj i Savskoj magistrali i Lazarevačkom drumu u pravcu prema centru grada.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 940 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 86 tramvaja, 62 trolejbusa i 792 autobusa, rečeno je u dežurnoj dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA