ILIĆ: Most na Adi je krivično delo!

- To što je rađeno s mostom je krivično delo. Mi sad pokušavamo da sve to "ispeglamo" i nabavimo kopletnu dokumentaciju kako bi se dobila upotrebna dozvola - kazao je Ilić

  • 14

Ministar građevinarstva Velimir Ilić smatra da je oko izgradnje Mosta na Adi bilo mnogo nepravilnosti i ističe da se pre dobijanja upotrebne dozvole mora pribaviti sva neophodna dokumentacija.

- To što je rađeno s mostom je krivično delo. Mi sad pokušavamo da sve to ispeglamo i nabavimo kopletnu dokumentaciju kako bi se dobila upotrebna dozvola - kazao je Ilić.

Ilić ističe da zakon mora da važi za sve i mora da se poštuje i niko ne može biti izuzet iz toga.

- Niko, pa ni Dragan Ðilas, ne može biti izuzet iz toga - rekao je Ilić i dodao da sve u vezi s mostom "mora da uđe u određena planska dokumenta koja su zakonom propisana".

Na konstataciju da je optužio Milisava Obradovića za uzimanje mita, inače oca Boška Obradovića, potpredsednika Pokreta Dveri, Ilić je kazao da je to uradio "s punim pravom".

- Ako je neko 20 godina radio kao građevinski inspektor, i ako kod njega ima 25.000 nelegalno sagrađenih objekata, i taj inspektor nije dao nijednu krivičnu prijavu, to je nenormalno - rekao je Ilić.

Ilić je rekao da će tražiti da tužilac ispita "kako je firma "Znam graf" iz Čačka uplatila pet miliona dinara Dverima ili posredničkoj firmi na ime nekakvih usluga".

Što se tiče odnosa u vladi, ministar je rekao da ona funkcioniše dobro i da lično nema nikakvih problema u komunikaciji ni sa kime, dodavši da o izborima nije bilo nikakvih konkretnih razgovora. On je rekao i da nije imao nikakvih kontakata ni sa Vukom Jeremićem.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    6. oktobar 2013 | 10:36

    Ilić je jednostavno samo mali piun u rukama koalicije na vlasti koji ga povlače kako im padne na pamet. Njegove izjave su uvek bile samo mlaćenje prazne slame, pa ni sada, pod stare dane ne mogu biti drugačije

  • luka

    6. oktobar 2013 | 10:49

    Opet si pijan... Veljalopov.

  • Pešak

    6. oktobar 2013 | 10:50

    Ti si covece krivicno delo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA