NESREĆA: Mladić pao sa Gazele!

- Pola sata posle ponoći i ispod mosta "Gazela" kod Centra Sava je 21-godišnja muška osoba navodno pala sa deset metara visine - kaže Nada Macura

  • 0

Tokom noći petak na subotu ekipe Hitne pomoći imale pune ruke posla. Intervenisale su 106 puta od čega 20 na javnim mestima

Lekarska ekipa intervenisala je u subotu pola sata posle ponoći i ispod mosta "Gazela" kod Centra Sava, gde je 21-godišnja muška osoba navodno pala sa deset metara visine. On je, kako je Tanjugu u subotu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, zadobio prelom i tupu povredu desne podlaktice, kao i tupu povredu grudnog koša.

Mladić je odvežen u odeljenje reanimacije u Urgentni centar (UC). Na reanimaciju u UC odvežen je i muškarac star 49 godina, pešak na Zrenjaninskom putu, navodno alkoholisan, zatečen posle jedan sat po ponoći sa mnoštvom posekotina po licu i poglavini, razderotinom desne natkolenice, prelomom desne potkolenice i mogućim potresom mozga.

Prema njenim rečima Nade Macure, Hitna pomoć protekle noći imala je ukupno 106 intervencija, od čega 20 na javnom mestu, za pomoć su se najčešće obraćali srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom, a bilo je i pedijatrijskih pregleda i poziva povodom temperatura i respiratornih infekcija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA