DUBAI: Predstavljen Master plan "Beograda na vodi"

Ukupna površina "Beograda na vodi", uključujući stambeni i poslovni prostor, iznosiće 1.850.000 metara kvadratnih. Dužina bulevara iznosiće 1,8 km, a širina 40 metara. Gradiće se u tri velike faze

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • предраг тодоровић

    11. mart 2014 | 13:21

    Шта чините, Господе Боже? Шта ће бити са зградом железничке станице која је грађена од 1882-1885 год.по плану архитекте Драгутина Милутиновића? Шта ће се десити са ѕградама у Карађорђевој улици и то -Вучином кућом 61 иѕграђеном 1908 ,архитекта Димитрије Т. Лека ,једна од првих ѕграда у Београду у стилу Сецесије'? Да ли је ваш план предвидео и рушење Београдске ѕадруге-Данашњи Геодетски ѕавод ,ѕграда са којом би се поносили многи Европски градови ,грађена иѕмеђу 1905 и 1907 ,архитекти су Андра Стефановиц и Никола Несторовић, а њен патрон био је истакнути инвеститор Лука Ћеловић .Тада је била репрезентативна палата -Првог српског осигуравајућег друштва'а подигнута је на месту где се накада налазио Београдски мали пијац ,поѕнат по истоименој песми која некада представлјаше и Савамалску химну? Шта ће бити са хотелом Бристолом који је грађен од 1910-19011 ,архитекта Никола Несторовић? Шта ће бити са овим делом Савамалским који је први део града отет од непредвидљиве ћуди реке Саве па је самим тим представљао архитектонско остварење тадашњег Београда_? Једини одговор који могу дати не рушите оно што је језгро града,не масакрирајте већ толико пута уништаван град,боримо се сви заједно ѕа наш Бели град да би могли да се поносимо њим јер то заслужује својом богатом прошлошћу а без тога нема будућности.Не ѕаборавимо да је то престоница Србије .

  • snezana

    03. mart 2014 | 21:17

    lepo...beograd na vodi,sta cemi beograd na vodi,ja nemam pare ni za gradski svercujem se, sa ovom bednom platom u zdravstvu, pa mi obicni smrtnici nema potrebe ni da prilazimo tamo,to ce biti kao i toranj na avali, i tamo se sve naplacuje, pa vidite cetvoroclana porodica moze samo da ga gleda, a da provoza s njim, to je vec luksuz, kakv beograd na vodi, mi smo da dnu

  • Ljiljanа.

    03. mart 2014 | 12:20

    Да не буде да незнамо шта је све уговорено, као и са ЈАТом (Ер Србија). Видећемо којим авионима летимо у јуну. Бојите се да обелоданите уговор да вас емирати неби тужили суду у Лондону. Па шта сте им онда обећали, Вучићу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA