DAČIĆ: Treba li da postanem gej da bi to bilo evropski?

Ivica Dačić, predsednik Vlade Srbije, izjavio je da neće prisustvovati "Paradi ponosa" ako bude održana i pitao da li treba da postane gej da bi to bilo proevropski

  • 32

Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova izjavio je danas da još nije izvesno da li će "Parada ponosa" biti 28. septembra održana u Beogradu, ali i da, ukoliko ta manifestacija bude održana, on neće biti jedan od učesnika.

- Znam da je ustavno pravo da se izražava različitost, ali moje je pravo da ne idem na to. Ne treba ulaziti u drugu krajnost i dodvoravati se njima. Treba li da postanem gej da bi to bilo proevropski? - rekao je Dačić televiziji B92, odgovarajući na pitanje da li će prisustvovati "Paradi ponosa".

Prema njegovim rečima, bilo bi dobro za evrointegracije Srbije da Parada bude održana, jer to je zahtev EU, ali da bi od neodržavanja veća šteta bila ukoliko bi manifestacija bila organizovana uz slike nasilja kakve su je pratile pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    23. septembar 2013 | 17:58

    Strucnjak za visoku politiku se opet oglasava. Pa nije sustina da li si gej ili nisi, poenta je da li se u Srbistanu postuje zakon ili ne, a ti treba da svojim prisustvom pokazes da kao premijer ne dopustas da bilo ko krsi zakon i da niko ne sme da bude iznad zakona drzave koju predstavljas.

  • zoks

    23. septembar 2013 | 17:33

    Da bi ste ostali sve ove godine u politici i Ti i svi ostali danasnji politicari, ukljucujuci i Vucica i Cedu; jednom reciju svi Vi ste odavno Pederi! U to vise niko normalan ne summja!

  • Bunar

    23. septembar 2013 | 18:07

    Treba opet da se izlomi pola Beograda,da bi vi svatili da mi ne želimo tu bolest u državi.Pa ako je Evropa pederesta nismo mi.Ja neću u Evropu ako treba da učim decu,da je ta bolest uredu.Neka se oni po kućama okupljaju.Koji moj opet parada?Ko ih dira bre?Šta hoće oni?Samo provociraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA