VAŽAN DAN ZA SRPSKU POLJOPRIVREDU: Promovisana prva praktična škola zadrugarstva

Očekujemo da ovde dolaze zadrugari iz svih krajeva naše zemlje – da se posavetuju, da razgovaraju, da steknu znanje, da vide praktično kako funkcioniše dobra zadruga, da se uvere kako može 40-ak domaćina da se objedini i da ima svoje zasade, svoju hladnjaču izuzetne vrednosti kapaciteta više od 3.000 tona, kako može da se izveze 8.000 tona voća u Rusiju, a deo i u Evropsku uniju - rekao je Milan Krkobabić

Komentari

  • slađa

    9. avgust 2017 | 22:25

    Bravo! Verujem u sve ljude koji su podržali ovu ideju, jer to mogu samo oni koji poznaju najfiniju strukturu duše čoveka U Srbiji. Nije ovo prost ekonomski projekat. Ima u njemu nečeg mnogo bitnijeg.

  • milos

    9. avgust 2017 | 17:59

    Mislim da je ovde najvaznija podrska Predsednika zadruznog saveza Vojvodine ,Jovanov Radice. Na slici u tekstu covek stoji krajnje levo. Pomenuti je bio direktor zadruge u Coki , imovina tj. zemljiste zadruge prodato , skladiste takodje a i prostorije koje je zadruga imala u selu. Pravi rpimer domacinskog odnosa prema drzavnoj imovini . Ja to zovem "uzmi sve sto ti zivot pruza ili ti ukradi sve sto mozes i pravi se lud " . Pravi zadrugar . Jos kad se tome dodaju ovi penzioneri kao Krkobabic koji vec tri generacije ne radi nista samo vodi politiku( samo u svoj dzep ) verujem da ce ovaj projekat 500 zadruga zaziveti . Sigurno ce zaziveti ali u romanima Alana Forda !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA