Evo šta možete da uradite ako niste zadovoljni svojim upravnikom zgrade

Rad i ispunjenje obaveza profesionalnog upravnika može da proverava i komunalni inspektor iz opštine u kojoj upravnik radi

Komentari

  • Mira Petronijević

    29. septembar 2023 | 09:29

    Zgrada u kojoj živim na 6 spratu koja ima i 7 (tzv potkrovlje), cev sa krova prolazi kroz moje predsoblje i ulazi u kupatilo. Ista je trula, sama sam zamenila jedan deo koji je kvasio stalno zid i parket, ostao je još jedan deo. Sama plaćam zamenu, popravke, jer sa krova prokišnjava, stanari kažu: ne interesuje ih krov, i da je ta cev moja. Pošto je moja i meni kisne razmišljam da istu zatvorim, pa neka sva voda sa krova ide negde na drugo mesto, a ne da uništava moj plafon, zidove, parket i podmećem lavore u stanu. Obraćala sam se i upravniku i usmeno i pisanim putem, i komunalnoj inspekciji, i NIŠTA, tako da upućivanje na njih je beskorisno. Koji je način i kome se obratiti, upravnik ne ispunjava svoje obaveze, sastanak od prošle godine nije održan ni jedan do dana današnjeg, sam donosi odluke. Da li neko kontroliše rad upravnika?

  • eva

    22. septembar 2023 | 18:45

    Isto tužno iskustvo! Kako Privredna komora i komunalna inspekcija komentarišu to što nikome nike nikada uzeta licenca?! Legalna mafija... kradite, malo vam bilo.

  • Sava Rakocevic

    9. april 2023 | 09:34

    Ima li neko da odgovori ovde na nasa pitanja???????

  • Vlada Stanojkovic

    15. decembar 2022 | 10:17

    Zivim u Brace Barisica 13 u Batajnici.Nas profesionalni upravnik ne radi bas nista.Sastanke odrzava jednom u tri meseca kada mu sednemo na glavu da zelimo sastanak.Od svega sto trazimo obicno ne dobijemo nista.Sada je sam sebi podigao cenu svojih usluga bez najave .Dugovanja stanara nije uspeo da naplati vec dve godine a za sebe uzima redovno nenamenski novac ,jer kaze da mora od necega da zivi.Sta da radimo i kome da se obratimo za pomoc?

  • VeronikaStar

    18. oktobar 2022 | 16:07

    Nas upravnik ne radi nista, kada ga zovete zbog necega, on kaze evo bas sam to sada uradio. To sam poslao komunalnoj inspekciji. Kada mu trazite taj email na uvid on ga ne poseduje. Nema sastanaka, nema izvestaja, popravke i manje i vece radi na svoju ruku. Kome covek da se obrati vise. Nije poenta da samo menjamo upravnike, ima li neko ko bi taj posao radio posteno i odgovorno.

  • Natasa Bogdanovic

    7. septembar 2022 | 15:24

    Poštovani, Stanjem u 109.Novoj 37/18 u Višnjici,u potkrovlju.Doslo je do prokišnjavanja i kada pada kiša,spavam na podu jer je krevet mokar.I zidovi su puni vlage Kada sam to rekla upravniku,tražio je saglasnost stanara za sanaciju i nije je dobio.Predlazem mu da samo zameni prošle tegule,a krov neka se menja kada se steknu uslovi.Trazio je od mene da nadjem majstora i našla sam.Tegulw mogu da se završe za jedan ddan.Takodje treba da se suzbije vlaga nastala u stanu.On i dalje traži od mene da pregovaram sa majstorom,alu ja imam obaveze na poslu.Obracala sam se i komunalnoj inspekciji,uzalud. Veliki je problem.Ypravnik,koji se nije ni predstavio kaže da će mi blokirati br.Zivem ga vikendom,kad je na godišnjem odmoru,kad vozi... Ko može da mu pomogne da rešimo ovaj problem za koji nisam kriva?Živim sama sa cerkom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA