Građani će dati ime Koridoru 11: Konkurs na jesen, a koji su vaši predlozi?

Koridor koji prolazi kroz centralnu Srbiju možda je najvažniji koridor za našu zemlju

  • 12

Koridor 11 će menjati svoj naziv, a država će najverovatnije na jesen zamoliti građane i institucije u Srbiji da kumuju novom imenu ovom putnom pravcu.

- Šteta je da se Koridor 11 tako zove, nekako je bezveze, bar smo mi tako smatrali u Srbiji i mi ćemo u narednom periodu, verovatno na jesen se oglasiti i zamoliti građane i institucije da nam pomognu da taj koridor nazovemo zaista pravim imenom - rekla je za Tanjug ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Uskoro otvaramo 102 km auto-puta na Koridoru 11: Dobijamo saobraćajnicu od Obrenovca do Preljine, Mihajlović najavljuje nove projekte

Ministarka je nakon današnjeg bilateralnog susreta sa crnogorskim kolegom ministrom saobraćaja i pomorstva Crne Gore, Osmanom Nurkovićem u Podgorici rekla da Koridor 11, koji prolazi kroz centralnu Srbiju, možda najvažniji koridor za našu zemlju i istakla da i Crna Gora pridaje jednaku važnost ovoj deonici koja će, kaže, služiti da se dve zemlje i region bolje povežu.

Dok čekamo da država raspiše zvaničan konkurs za odabir imena, interesuju nas kako biste vi imenovali ovaj deo puta. Vaše ideje i predloge ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • domaćin

    11. avgust 2018 | 13:21

    Prosto neka se zove Auto-put"Šumadija"

  • Gidka

    23. jul 2018 | 21:00

    Pruga za Alkatraz, dići zidove na granici sa CG !

  • Hamza

    24. jul 2018 | 01:22

    Koridor Brastva Neka nas evocira na nesto lijepo sto smo nekada imali i bili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA