• 4

Jagodinske firme traže 200 radnika, a ovi poslovi se nude

Organizuje se Sajam zapošljavanja, na kome će poslodavci iskazati kadrovske potrebe za radnicima koji traže posao

  • 4

Firme u Jagodini traže više od 200 radnika u oblasti saobraćaja, proizvodnje nameštaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, ugostiteljstva, mašinstva..., saopštila je danas Falijala Nacionalne službe zapošljavanja za Pomoravski okrug u Jagodini.

Reč je o firmama "Jela", "Feman", "Aunde", "Radeks", "Ineks zaštita", "Andrea Confezioni", "Mesopromet company", Štamparija "Zlatna knjiga", "Manufaktira plus", "Autokuća Tasić", "Link računari"...

"Najveće interesovanje poslodavaca odnosi se na zanimanja: mašinski i elektoro inženjeri, elektrotehničari, komercijalisti, šivači, vozači, bravari, automehaničari, autoelektričari, mesari, prodavci, konobari, radnici u proizvodnji nameštaja", navodi se u saopštenju.

Filijala za 10. maj, u holu Kulturnog centra u Jagodini, organizuje Sajam zapošljavanja, na kome će poslodavci iskazati kadrovske potrebe za radnicima koji traže posao.

Filijala poslodavcima nudi "besplatnu profesionalnu selekciju kandidata i mogućnosti korišćenja finansijskih posticaja pri zapošljavanju".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

  • Timocanin

    Ma ko je jos lud da radi svaki dan za 250 €. Neka dizu satnice ili ode radna snaga bez povratka.

  • Petar

    Pa naravno da pomenute fieme traze radnike i to stalno,javna je tajna u Jagodini sta se se i koliko radi kod istih a plate nigde...

  • Cile 08 05 2019

    Ako je minimalna zarada i ako se rade sve subote i nedelje može

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima