ĆAO, TVITERU, OVDE BARAK: Obama otvorio lični nalog. Pogledajte kako se dopisivao sa Klintonom!

Američki lider je dobio svoj lični nalog na društvenoj mreži Tviter, a među prvima je reagovao bivši predsednik Bil Klinton

  • 1

Predsednik Sjedinjenih Država Barak Obama je nakon šest godina svog mandata otvorio lični nalog na društevnoj mreži Tviter. On je to istog trenutka podelio sa svojim pratiocima.

PAPA OPET TVITUJE: Internet je gubljenje vremena (GIF)

Američki lider je odlučio da se na kraju svog mandata uključi i na ovaj način u javne rasprave i diskusije, ali naročito da pristupi na njemu svojstven šaljivi način. Nakon "večeri komedije" koje kao po pravilu priređuje na tradicionalnim večerama u Beloj kući, on se pojavio i na ovo društvenoj mreži u sličnom maniru.

- Ćao, Tviteru! Ovde Barak. Stvarno! Šest godina sam tu, i konačno su mi dali moj lični nalog - npisao je na svom profilu. U ličnim podacima na profilu sebe je opisao kao "muža, oca i 44. predsednika SAD". Obama se prijavio pod Tviter imenom "@POTUS" (President of The United States), a nekadašnji predsednik Bil Klinton rešio je da pokaže da Obama nije jedini komičar među političarima, te ga je brže bolje upitao: "Ostaje li korisničko ime u vlasništvu kabineta? #pitam za prijatelja", aludirajući na kandidaturu svoje supruge Hilari za predsedničku funkciju.

Možete da pogledate profil američkog predsednika i ovu duhovitu prepisku OVDE, a možda i da ga zapratite, ako je vaš miljenk.

(Telegraf.rs/ Izvor: rollingstone.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA