≫ 

Maja je znala šta će se desiti, i da bi zaštitila dete, pala je u dugove i svoj život jednom odlukom suda pretvorila u pakao (FOTO)

- Komisija mu je našla šestostruki poremećaj ličnosti i rečeno je da dete može da viđa samo dva dana zaredom na tri sata. Centar za socijalni rad je to preinačio - kaže Branislava za Telegraf

  • 75

Telegraf.rs posetio je stan u kome je tragično nastradala Maja Đorđević živela sa sinčićem. Maju i dete je juče popodne, ispred Centra za socijalni rad u Rakovici brutalno ubio bivši partner. Ova žena je, ispostavilo se, prava majka hrabrost jer je trpela jezivu psihičku torturu i upala u dugove koje nije mogla da otplati, samo zbog toga što je bila spremna na sve kako bi zaštitila svog sina od nasilnika.

Sve ovo, i još mnogo jezivih detalja ispričala je Majina sestra Branislava koja nije mogla da zadrži suze.

Na Božić je prvi put pretukao Maju i pretio da će ubiti sinčića i njenu sestru: Zbog toga je danas trebalo da se sudi monstrumu

DOBRO ZAPAMTITE LICE OVE ZVERI: Ovo je nečovek koji je monstruozno zadavio sina i izbo ženu u Rakovici (FOTO)

OVO SU REČI MONSTRUMA DOK SU GA DRŽALI NA ZEMLJI: Policajci otkrili šta je ubica govorio dok su mu pored oživljavali sina (FOTO) (VIDEO)

- Sve što bih rekla malo je za ovo što se desilo. Volela bih kada bih ja mogla da mu sudim. Kiselinom bih ga polila. U oči bih mu je sipala. Na komade bi ga seckala - očajna je Majina rođena sestra Branislava:

- Pet godina traje njegova krivica. Tek danas je trebalo da mu se sudi. Nije hteo u zatvor, zato je ovo i uradio. Majku mi je sahranio svojim ponašanjem. Porodicu mi osakatio - jada se nesrećna Branislava.

Ona kaže da su za sve krivi iz Centra za socijalni rad, jer su dozvoli da Marko sredom viđa dete u nekontrolisanim uslovima na 7,5 sati, iako je veštačenje dvostrukog ubice Marka Nikolića (43) obavljeno je u bolnici "Dr Laza Lazarević", gde je utvrđeno ima šest poremećaja ličnosti i da kao takav maksimalno dva sata može da viđa dete.

Foto: Telegraf

Međutim, Centar za socijalni rad u Rakovici Nikoliću je dozvolio da viđa dete svake srede od 9 do 15.30h, jer navodno, u bolnici jesu uradili nalaze, ali nisu dali konačan zaključak.

Prema našim informacijama, ona je Marka prijavila 7. januara 2013. policiji, jer je pretio da će je zaklati zajedno sa sinom.

- Komisija mu je našla šestostruki poremećaj ličnosti i rečeno je da dete može da viđa samo dva dana zaredom na tri sata. Centar za socijalni rad je to preinačio - kaže Branislava.

Ona navodi da je Maja Marka upoznala na kapiji svoje kuće. Bili su tri godine u vezi dok nisu dobili sina Mihaila.

Marko se, kaže, ničim ne bavi, a živi na visokoj nozi. U dosijeu ima stavku da su ga teretiri za pravljenje i prodaju eskplozivnih sredstava.

Branislava kaže da je mali Mihailo nerado odlazio kod oca i da kad god bi se vratio bio bi nervozan, jer mu je punio glavu različitim pričama.

Foto: Telegraf

- Pričao je kako će nas sve pobiti. Sve nam je to dete pričalo. I juče je bio tužan kad je krenuo u vrtić. Ja sam ga odvela a tu je on trebalo da ga preuzme. Bio je sav nevoljan. Maja nije godinu dana primala platu a ne bi ni još godinu da je ostala živa, jer je sud presudio kaznu od 600.000 dinara zato što nije iz straha dozvoljavala Marku da viđa sina - govori Branislava.

Marko Nikolić je, kako kažu u Majinoj porodici, uhodio i njenog bivšeg supruga sa kojim takođe ima sina, koji je već tinejdžer. Branislava i Aleksandar kažu da je Majin bivši suprug divan i da joj je pomagao u čitavoj ovoj situaciji.

- Za razliku od njega, Marko je jedan dan super, sutradan krizira a trećeg eksplodira. I njegivi jadni roditelji ispastaju zbog njega. Pa on je roditelje držao zaključane u podrumu u kući na Bežaniji. Ziveo je na visokoj nozi a u sudu se pravdao da je nezaposleni tata koji nema para za alimentaciju - završava potresnu ispovest sestra.

Daljinac baner

(Lj. Račić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA