≫ 

Ovo su mladići koji su brutalno pretukli dečka u Grčkoj - svi su pušteni!

Lukina drugarica koja je bila očevidac događaja ispričala je za naš portal šta se tačno dogodilo

  • 51

Po povratku iz noćnog provoda, oko 3 časa ujutru došlo je do tuče Novosađana i Beograđana na Lefkadi. Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni su: Miloš K. (24), Dejan Š. (24), Kristian L. (25) i Srđan R. (25). Oni su privedeni zbog nanošenja povreda Luki T. (18), ali su nakon toga pušteni uz kauciju.

Nova tuča srpskih turista u Grčkoj: Novosađani prebili momka (18) iz Beograda, na VMA primljen smrskane ruke (FOTO)

Lukina drugarica koja je bila očevidac događaja ispričala je za naš portal šta se tačno dogodilo.

- Vraćali smo se iz kluba, moja drugarica je od grupe koja nam je išla u susret zatražila upaljač. Jedan momak iz Novog Sada je to shvatio kao povod za flert, ne znajući da iza nas ide dečko od te drugarice. Sustigao nas je i zagrlio svoju devojku, ne ulazeću ni u kakvu raspravu sa Novosađaninom.

- Međutim, on je to shvatio kao provociranje i rekao mu "šta se k*rčiš? U tom momentu ga je grupa od četiri momka od 25 godina oborila na pod i šutirala po telu. On se pokrio rukama, tako da je prošao bez povreda glave, ali mu je leva ruka potpuno smrskana i ima otvorene rane na kolenima - priča nam njegova drugarica koja je bila očevidac događaja.

Mladić je kasnije prebačen u bolnicu "Lefkas" gde je pregledima utvrđeno da nema potres mozga. Sinoć oko 18 časova je sa Lefkade prebačen u Atinu, odakle je organizovanim letom stigao u Beograd.

- Mi te momke nismo od ranije poznavali, niti smo ih sretali na letovanju. Policija ih je uhapsila, a nama je rečeno da se javimo u lokalnu policijsku stanicu ukoliko budemo imali problema do kraja odmora. Čuli smo se sa njim, trebalo bi sutra da ga operišu - navela je za Telegraf.rs sedamnaestogidšnja devojka iz Beograda.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA