≫ 

Umesto da sestri sprema svadbu, ona njemu sprema sahranu: Tužna ispovest Veljkovog prijatelja, koji je poginuo kod Budve (FOTO)

Veljko i Irena su bili u dugogodišnjoj vezi, radovali su se odmoru i odlasku na more. Trebalo je da se nađu sa prijateljem iz Švajcarske koji je došao motorom

  • 16

Državljani Srbije Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između plaža Trsteno i Ploče kod Budve. Do nesreće je došlo, kako pišu crnogorski mediji, kada je golf zaobilazio kolonu vozila i udario direktno u Veljka i Irenu, koji su bili na motoru.

Veljko, falićeš pri svakom sledećem koraku: Ovo je mladić koji je sa Irenom poginuo na motoru kod Budve (FOTO)

Veljko je bio iz Velike Plane, gde je držao zlataru, bavio se dizajnom.

- Bio je kao i posao kojim se bavio - zlatan. Izezetno dobar momak, o njemu svi mogu reći zaista samo najlepše. Potiče iz dobre i vredne porodice. Veljko ima sestru.

- Umesto da joj sprema svadbu, ona njemu sprema sahranu. Trebala je da se uda u avgustu - kroz suze je za Telegraf.rs ispričao Veljkov prijatelj Predrag.

Velko i Irena su bili u dugogodišnjoj vezi, radovali su se odmoru i odlasku na more. Trebalo je da se nađu sa prijateljem iz Švajcerske koji je došao sa motorom.

- Otišli su na more, a pogledajte šta ih je zadesilo. Motor nije bio Veljkov, već od prijatelja iz Švajcarske, dao im je da se provozaju. Pogađaju me razne izjave da je brzo vozio i divljao s motorom, što nije istina. Bio je savestan i odgovoran čovek, kao i prijatelj koji im je dao motor. Čoveku je preteško.

- Irena je takođe bila izuzetna devojka, završavala je medicinu, ako se ne varam. Veliki je ovo gubitak za sve nas - zaključio je Predrag, vidno potresen.

Daljinac baner

(j.kulas@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA