• 17

Tragična sudbina porodice Nikolić: Sin tinejdžer se udavio kod Vrbasa, pozajmili su pare da bi ga sahranili, a pre 18 su godina izgubili bebu

- Tek što je muž došao kući, čuli smo neke sirene, ali nismo znali šta se dešava - priča majka dečaka koji se juče utopio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav

  • 17

Jaroslava Nikolić iz Zmajeva, majka šesnaestogodišnjeg Branimira, koji se juče udavio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kaže da joj još nije zarsla rana od pre 18 godina kada je ostala bez osmomesečne bebe, a sada je ostala i bez sina, prenose Novosti.

Tinejdžer (16) se utopio kod Vrbasa: Skočio je u vodu i nije isplivao!

Kako kaže, on joj je bio desna ruka i pomagao joj u svemu, pa ožalošćena porodica ne želi ni da pomišlja kako će ubuduće živeti bez njega.

Nesreća se dogodila samo na kilometar od trošne kuće u kojoj živi Jaroslava sa sedmoro dece.

- To mu je bio drugi put u životu da je otišao na Jeričku, prokleta Jerička nam je uzela sina. Branili smo mu da ide na reku, iako je bio dobar plivač. A ni on sam nije voleo vodu, ne znam šta mu bi da ode tamo - priča ucveljena Jaroslava.

Šesnaestogodišnjak je za manje od mesec dana trebalo da krene u treći razred Srednej škole "4. juli" u Vrbasu gde je započeo da se školuje za automehaničara. a planirao je da nastavi da se školuje za policajca.

Foto-ilustracija: Telegraf

- Tek što je muž došao kući, čuli smo neke sirene, ali nismo znali šta se dešava. A onda je došao jedan od komšija i saopštio nam najrcnju vest- prića detalje jučerašnjeg dana, dečakova majka.

- Šta je uzrok smrti, za sada ne znamo. Do nas dolaze razne priče, od kojih je neka da mu je pukla kičma pri skoku u vodu, jer je udario u kamenje - kaže Jaroslava.

Mnogočlana porodica živi od 25.000 socijalne pomoći i onoga što je Branimir do juče zarađivao u nadnici.

Sada porodica mora da se zaduži da bi sahranili sina, a odakle će vratiti novac ni sami ne znaju.

(Telegraf.rs/Novosti)

Komentari

  • Kosovka

    Zasto nemaju deciji dodatak.Zasto socijalno.be plati.zalosnu ..sahranu ZASTOOOO

  • ja

    Zašto im država nije pomogla, zašto je to dete moralo da ide da nadnici? Uvek se forsira da se radja sto više dece, a kad se rode nemaju od čega da žive!!!! Žalost velika nedaj bože nikome. Zao mi je užasno

  • Sram vas bilo što osudjujete ljude ostavite ih na miru dosta im je njihove muke

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima