≫ 

Držao je Draganu, u poslednjem momentu je pustio i izvukao se: Devojčica je videla sve i tvrdi da je ovo istina o tragediji na pruzi u Loznici! (FOTO)

Prišao je Dragani s leđa, i držao je oko struka. U jednom trenutku je, valjda, video da je vrag odneo šalu, pa je nju pustio a ona se sklonio

  • 8

Dragana Vasić (25) koja je poginula u noći između utorka i srede kada ju je na pruzi Ruma - Brasina udario teretni voz, dok je njen dečko Željko Lazarević (24) iz Novog Sela povređen, biće sahranjena sutra.

Draganin prijatelj u suzama izneo novu verziju tragedije na pruzi: Željko je rekao "Kad ginem ja, bolje da poginemo zajedno", i odveo je u smrt!

MISTERIJA U LOZNICI: Dragana i Željko možda ipak nisu skočili pod voz, postoji jedna nelogičnost!

Ona će, kako Telegraf.rs saznaje u njenoj porodici, biti ispraćena u 13 časova na večni počinaka u Straži, kod Loznice.

Dan nakon što je ovo mesto potresla tragedija koja je šokirala celu Srbiju, niko još ne veruje da ovog mladog života više nema, a i još se postavlja pitanje koja je od dve verzije dešavanja na pruzi tačna - da li je dvoje mladih zaista htelo da se ubije, ili je ona odvučena u smrt.

Prvi put nakon nesreće progovorio je i Draganin zet Goran Aleksić, čija je ćerka prisustvovala ovoj tragediji, odnosno gledala je kako joj tetka strada.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Aleksić za Telegraf. rs kaže da nema ni govora da se radi o samoubistvu jer, kako kaže, da se radi o zajedničkoj smrti, oboje bi bi bili mrtvi. 

- Pročitali smo da je skočila sama pod voz, druga verzija je da zajedno bili pod vozom, a to nije istina. Uopšte se ne radi o samoubistvu. On ju je držao i u poslednjem momentu je pustio. Uspeo je da se izvuče a ona nije. To je prava istina. Moja ćerka od 15 godina je bila tu na licu mesta, i to mi je ona ispričala a nemam razloga da joj ne verujem - rekao je Aleksić na početku razgovora za naš portal.

On je precizirao da je isprva Lazarević sam izašao na prugu, ali da je tada njegova ćerkica uspela da ga odvuče.

Foto - Ilustracija: Milena Đorđević

- Seo je na beton, a moja ćerka se sklonila nekih pola metra. On je zatim ponovo ustao i zvao je Draganu da dođe. Rekao joj je: "Ajde da umremo zajedno, imamo dobar razlog za to."  Prišao je Dragani s leđa, i držao je oko struka. U jednom trenutku je, valjda, video da je vrag odneo šalu, pa je nju pustio a onda se sklonio. Njega je voz samo malo zakačio, a ona, muka, nije uspela da se spasi. To je istina, sve ostalo su neistine. To mi je dete koje je bilo pola metra odatle ispričalo - kaže Aleksić koji, kao i cela Draganina porodica ne može da se oporavi od šoka:

- Kažu hteli su zajedno da odu u smrt. Kakva je to zajednička smrt, on živ a ona mrtva? To može da bude samo nasilna smrt. Nema logike. Normalan čovek to mora da razgraniči. Ja, ako sam rešio da se ubijem, ubio bih se, ne bih nikoga vukao za sobom.

Lazarević se, kako saznajemo, nalazi van životne opasnoti, a i dalje je hospitalizovan u lozničkoj bolnici. 

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šipak

    24. avgust 2017 | 20:36

    Čim se oporavi, odvesti ga na prugu i vezati za šine.

  • @@@

    24. avgust 2017 | 22:17

    Pa fakticki, on je ubio......sad neka kuka kako mu je tesko

  • Ime

    26. avgust 2017 | 15:27

    Ma šta bulaznite vi bre koliko ja vidim iz teksta nikada se neće znati istina i uvek je bilo lakse kriviti druge a ne sebe zbog lošeg vaspitanja vlastitog deteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA