Gde je svekrva bila u vreme Jeleninog ubistva, a gde u vreme sahrane: Ovo su sve njene izjave i svi odgovori na pitanja policije!

Imamo i njenu kompletnu izjavu koju je dala policiji

  • 15
Jelena jeca Krsmanović, Marjanović i svekrva Zorica Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića i svekrva tragično nastradale pevačice Jelene Marjanović, koja je 1. aprila 2016. godine ubijena dok je trčala nasipom u Borči, i sama je deo istrage svirepog ubistva koje je unesrećilo njihovu porodicu. Kao i svi članovi njihovog doma, i sama je išla u policiju i davala izjavu kako bi se ubica što pre našao i osudio za užasno delo koje je počinio.

Još jedna užasna teorija o ubistvu Jelene Marjanović: Pevačica ubijena u Zemunu, u kući njene koleginice?

Milomir Marić: O Zoranu Marjanoviću će biti snimljen film, on će postati srpska verzija Džeka Trboseka

ZORICA MARJANOVIĆ U TUŽILAŠTVU NA SASLUŠANJU: Zašto je Jelenina svekrva sumnjiva?

Otkako je telo pronađeno, u nedelju, 3. aprila, do danas, pisano je mnogo toga i u medijima se pojavio veliki broj priča, pa se proširila i sumnja da je i sama Zorica na neki način umešana u ubistvo snaje. Misteriji je doprinela činjenica da se Zorica bavi "vračanjem", što se ispostavilo kasnije kao istina, jer je prošlog novembra osuđena na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora zbog bavljenja nadrilekarstvom. Telegraf je o tome pisao, a opširnije pročitajte OVDE.

Foto: Telegraf

SVEDOČENJE U POLICIJI

Pre novembra, kada je završen slučaj njenog bavljenja poslom za koji nije specijalizovana, Zorica je bila u policiji 26. aprila 2016. godine skoro dva sata, gde je odgovarala na pitanja inspektora u vezi sa "poslom" kojim se bavi, a policajce je zanimalo ko su joj sve mušterije, koliko ih je do sada imala, šta leči, i da li je neko pretio njoj ili njenoj porodici zbog mogućeg nezadovoljstva.

Čudo osuđene svekrve Jelene Marjanović tokom saslušanja: Ženi u policiji sam odmah rekla da ima cistu

- Ona je dobila poziv na koji se odazvala. Bila je mirna i nije pravila probleme. Tvrdila je da nikoga nije prevarila jer je ljude lečila za onoliko novca koliko joj ostave, a neke i za džabe. Postavljena su joj pitanja i u vezi sa Jeleninom smrću, njenog odnosa sa suprugom, ali ona tu nije imala mnogo šta da doda - pisali su tada beogradski mediji, pozivajući se na sagovornike bliske istrazi.

Policija, je tada navodno ispitivala i mogućnost da neko od Zoričinih nezadovoljnih klijenata možda presudio Jeleni.

- To bi moglo da potkrepi priču da je ubica veliki broj udaraca Jeleni upravo zadao iz strasti. Odnosno, da se osećao iznevereno. Kao i danas, i tada je akcenat bio na porodici Marjanović. Oni su, ipak, ti koji su bili sa Jelenom do trenutka nestanka. Još se ispituje i njihova čudna odluka da celu kuću operu varikinom u trenutku kada je Jelena nestala. Ipak, i dalje nema osumnjičenih - pričao je prošlog aprila izvor.

Zoricu je u policiju dovezao suprug Vladimir, sačekao i vratio kući. Ona nije bila raspoložena da razgovara sa novinarima i čim su ušli u dvorište zaključali su kapiju.

Foto: Telegraf

ODBILA POLIGRAF

Kada je tom prilikom bila u policiji (26. aprila 2016.) odbila je da svedoči na poligrafu. Odbila je da odgovara na pitanja u vezi sa Jeleninim ubistvom, još jednom se pravdajući da će joj to "ugroziti natprirodnu energiju" koju poseduje.

Zorica je tada pozvana na saslušanje zbog optužbi da se bavi nadrilekarstvom, što je prema našem zakonu krivično delo. Ona se branila da nije nikakva vračara, već da je "božja žena", da je "izaslanica Svete Petke" i da svoje usluge ne naplaćuje. Međutim, kako je ovo veoma delikatan slučaj, inspektori su morali da istraže i vezu između vrlo specifičnog posla kojim se Zorica bavi i ubistva njene snaje Jelene - objasnio je tada Informerov sagovornik upućen u istragu.

JELENINA SVEKRVA PONOVO ODBILA POLIGRAF? Ja sam "božja žena" i "izaslanica Svete Petke"

Ipak, policija od prvog dana sumnjala da Zorica zna nešto više o zločinu, ali te tvrdnje do danas nisu potvrđene.

Prijatelji ove porodice koji su davali iskaz u policiji rekli su da su Zorica i Jelena imale konflikte, da su se svađale. Međutim, sve smo to uzeli sa rezervom, jer se ipak radi o specifičnom odnosu svekrve i snaje.

- Ali, sa druge strane, kompletno držanje porodice Marjanović posle zločina, činjenica da Zorica nije bila na Jeleninoj sahrani i da praktično ne izlazi iz kuće otkako joj je snaja ubijena, sve to budi određene sumnje da ona nije baš sasvim "čista" u ovoj priči - objasnio je tada sagovornik, iako je za sada, sve ovo neprovereno i do danas ne postoji zvanična potvrda za tako nešto.

Foto: Telegraf

POP NIJE HTEO DA DRŽI OPELO JELENI ZBOG SVEKRVE, A ONA NA SAHRANU NIJE DOŠLA

Sahrana pevačice zamalo da prođe bez sveštenika i opela! Jelenu, naime nijedan sveštenik nije želeo da sahrani zbog, navodno, "mutnih" poslova njene svekrve. Ipak, sahranu je obavio školski drug, navodno, na poziv pevačicine majke, pisao je tada Srpski Telegraf.

Jelenu Marjanović sveštenici nisu želeli da sahrane zbog svekrvinog posla?

Jedna od komšinica otkriva da na Jeleninoj sahrani ne bi bilo sveštenika da to nije tražila njena majka i da su je opevala dva sveštenika, a da se svekrva Zorica nije ni pojavila na sahrani jer bi groblje "omelo njene isceliteljske moći".

Ekipa Telegrafa je bila na sahrani pevačice, i svekrve zaista nije bilo, ali nismo uspeli sami da saznamo koji je pravi razlog njenog odsustva.

Foto: A. Nalbantjan

JEDAN OD TRAGOVA VODI I DO ZORICE

Jedan od izolovanih ženskih DNK tragova koji su nađeni na trenerci Jelene Marjanović (33) pripada njenoj svekrvi Zorici, ali ovo, ipak, nije dokaz koji bi policiju mogao da dovede do rešavanje ovog misterioznog slučaja, niti to znači da je svekrva osumnjičena za ubistvo.

Policija je na početku istrage uzela DNK uzorak od svih članova porodice, među kojima je bila i svekrva. Kako je Jelena živela sa njima, nije čudno da je upravo njen DNK izolovan. Ni nakon ovog saznanja policija nema dokaz da je pomenuta žena eventualni izvršitelj - objasnio je tada sagovornik Kurira blizak celom slučaju.

NAJNOVIJI REZULTATI ISTRAGE: Pronađen svekrvin DNK na Jeleninoj trenerci?

Ipak, još tada je ustanovljeno da je bilo koja  ženska osoba mogla da načini toliko veliki broj udarca. I, to je još jedan dokaz koji ide u prilog činjenici da svekrva nema nikakve veze sa Jeleninim ubistvom.

U praksi, inače, DNK materijal na garderobi je mogao da ostane na više načina a, između ostalog, kapljičnim putem odnosno kijanjem i kašljanjem. Jelena je svakako živela u kući sa svekrvom, pa je njen DNK na bilo koji način mogao da dospe kod Jelene, stoga, tu nema ništa sumnjivo.

Foto: Telegraf

PRESTALA DA RADI ZBOG TRAGEDIJE

Zorica je u jednom trenutku, dva meseca posle tragedije, otvorila dušu novinarima i rekla da neće raditi, odnosno ljudima pomagati uz pomoć svog dara, sve dok joj sam Bog ne kaže suprotno.

"OVO JE UŽAS, NIŠTA ME NE PITAJTE": Rekla je Jelenina svekrva i ZALUPILA NAM VRATA PORODIČNE KUĆE!

- U žalosti sam za svojom snajom. Ne znam kada ću početi da radim. Čekam znak od Boga, kada dođe vreme i ja ću onda otvoriti vrata za svoje mušterije - rekla je tada za "Alo!".

DRUGI ODLAZAK U POLICIJU

Zorica je 21. juna prošle godine ponovo bila pozvana na razgovor u policiju. U MUP 29. novembar pojavila se sa suprugom Vladimirom, koji je tada rekao da je pozvan da dođe kako bi uzeo bicikl i lap-top koji su mu ranije uzeti. Ipak, ispostavilo se kasnije, da je Zorica bila ta koja je saslušavana, a da joj je Vladmir samo pravio društvo.

SVEKRVA UBIJENE JELENE NA ISPITIVANJU U POLICIJI: Marjanovići se nervozni vratili u Borču! (VIDEO) (FOTO)

"INDI JE BILA LJUBOMORNA NA MOJU SNAJU I ZALJUBLJENA U ZORANA": Svekrva ubijene Jelene iznela teške optužbe na račun pevačice

Kako je tada pisao Srpski Telegraf, njeno svedočenje bilo je nepovezano, a ona je kratkim rečenicama odgovarala i branila sina Zorana.  Na pitanje jesu li se Zoran i Jelena svađali, rekla je da jesu i da je to normalno.

- Koji bračni par se ne svađa? Pa svi se svađaju! Svađali su se. To je normalno. Ali ako su se nekad posvađali, da li je to dokaz da je on ubio - postavljala je pitanja i sama na njih odgovorala.

Foto: Telegraf

GDE JE ZORICA BILA U VREME JELENINOG UBISTVA?!

- Bila sam sa Vladimirom u kući. Zoran i Jelena su otišli da ona trči i mala Jana je bila s njima. Ne znam što nije odmah pozvao policiji, mislili smo opasno je, možda je neko oteo, možda je pala od umora. Nismo mogli ni da pretpostavio da je neko ubio. Samo da policija uhapsi ubicu, da ne optužuju nas, dosta nam je nesreće - rekla je odgovarajući policiji na ovo pitanje Zorica.

Na pomen snaje Jelene, nije štedela lepe reči, te je govorila da su se odlično slagale.

"KAD GOD JE TRAŽILA, POMAGALA SAM JOJ SVOJIM MOĆIMA": Svekrva ubijene Jelene sa saslušanju u policiji (FOTO)

SVEKRVA JELENE MARJANOVIĆ se više NEĆE BAVITI VRAČANJEM I GATANJEM!

SVEKRVA JELENE MARJANOVIĆ POD ISTRAGOM: Zorici prete tri godine zatvora!

PITANJA I ODGOVORI SA POLICIJSKOG ISPITIVANJA:

* Gde ste bili u trenutku nestanka snaje Jelene?

- Bila sam sa suprugom u kući.

* Gde je bio vaš sin Miloš Marjanović?

- On je ulazio i izlazio, ne znam na koji tačno trenutak mislite.

* Da li su se Zoran i Jelena svađali?

- Pa jesu, svađali su se. Koji bračni par se ne svađa? To je normalno da postoje nesuglasice.

* Zbog čega su se svađali?

- Evo, na primer zbog Indi. Bila je zaljubljena u mog sina i mrzela je Jelenu.

* Da li se posvađali pri polasku na trčanje?

- Ne znam, toga se ne sećam.

* Da li su se svađali na stepenicama?

- Ne znam stvarno.

* Da li ste svoje moći koristili na snaji Jeleni?

- Kad god me je pitala, pomagala sam joj.

* U kakvim ste vi odnosima bili s Jelenom?

- Slagale smo se kao svaka svekrva i snaja. Mnogo sam je volela.

* Zašto niste policiji odmah prijavili nestanak Jelene?

- Zoran, Vladimir i Miloš su je tražili. Plašili smo se da je oteta ili da se onesvestila od umora. NIsmo ni pomislili da je neko ubio.

* Da li vaša porodica ima veze sa sektama?

- To je budalaština. Mi smo veliki vernici. Pravoslavci.

Foto: Telegraf

ZORIČIN ROKOVNIK POD ISTRAGOM

Policija smatra da bi posao mogao da i olakša rokovnik i beleške koje je Zorica vodila 20 godina, a koje je policija zaplenila prilikom pretresa kuće Marjanovića, piše Alo.

Svekrva ubijene Jelene Marjanović zapretila: Ako ja progovorim, neko će u zatvor, na*ebali ste

ZORIČIN ROKOVNIK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Svekrva svirepo ubijene pevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente?

Svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović - Zorica Marjanović osuđena je 15. novembra 2016. na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora zbog bavljenja nadrilekarstvom na osnovu nagodbe koji je prethodno sklopila sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu. Portparol tužilaštva leposava Vujanović rekla je tada da je Marjanovićeva tokom saslušanja prizanala krivicu i sa tužilaštvom sklopila sporazum o priznanju krivičnog dela za uslovnu osudu od tri godine zatvora s rokom provere od godinu dana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    22. septembar 2017 | 10:23

    Moze li neko da pita gospodju "vernicu: Zasto je nedeljom prala ves??Pisali su da je radila ves masina kada su policajci dosli.Ako je to bio 3.april bila je nedelja i to u Uskrsnjem postu.Hmm...

  • Luna

    22. septembar 2017 | 11:21

    Plašili se da je oteta? Pa valjda se otmice prijavljuju baš policiji, svašta. Ova laže pa maze. Kakvi vernici, vernici se ne bave nadrilekarstvom ili ova bolesnica zamišlja da je Isus. Čeka od Boga da joj javi kad da počne sa lečenjem, tipična psihopata.

  • Верољуб

    22. septembar 2017 | 08:16

    Кад сам био 6.-7.разред,водила ме мајка код такве(врачаре) у Лесковцу,због несташлука.Био сам несташан јер сам заљубљиве природе. После такве"исцелитељке" све ме је терало на самоубиство,и ноћу нисам мого да спавам без упаљеног светла. Богу хвала,кад је (промислом Божјим) дошао Свештеник да освешта кућу,после тога ме све терало на добро,на читање Светог Писма и поуке Светих Отаца Православних и, да се поправим:постом,молитвом,исповешћу и Причешћу. Сад ми је живот уредан и мио(поред жене и два сина),јер Православље лечи све ране(најпре душевне),а врачаре,гатаре,биоенергичари воде душе на зло и наопако.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA