Vozač kombija je rekao na granici da se seli. Rutinski su pogledali kombi, i našli POLA MILIONA ČISTE ZARADE (FOTO)

Prekršaj je otkriven kada se za kontrolu prijavio Beograđanin kao vozač kombija „Mercedes“ beogradskih registarskih oznaka.

  • 5

Carinici su 6. oktobra 2017. godine na graničnom prelazu Bački Breg, na ulazu u zemlju, zaplenili robu u vrednosti od gotovo pola miliona dinara.

Carinik je vozaču "forda" otvorio gepek, i video samo lične stvari i kutiju špageta. Onda je ugledao torbicu, i odmah zvao pojačanje! (FOTO)

Prekršaj je otkriven kada se za kontrolu prijavio Beograđanin kao vozač kombija "Mercedes! beogradskih registarskih oznaka.

Carinicima je rekao da je u pitanju selidba i da prevozi samo belu tehniku.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Nakon detaljnog pregleda vozila utvrđeno je da se osim pet prijavljenih kućnih aparata u kombiju u kartonskim kutijama nalazi i 188 pari novih dečijih patika "Moss Mid", "Stockholm Mid GTX" i "Vigra GTX", a ispod ćebeta bio je sakriven i jedan polovni agregat "Atlas Copco Qas 40" i polovna vibro ploča "Swepac".

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Osim toga pronađeno je i 27 polovnih ručnih alatki kao što su brusilice "Bosch" i "Dewalt", ručne i električne testere "Bosch" i "Hitachi", bušilice "Hilti", pneumatski pištolji "Air Mounty" i "Frame Pro", duvač za lišće "Partner 32 GBI", mešalica "Flex R 500FR", laser za nivelaciju "Hilti PR 30-HVS", mašina za nanošenje fasada "Graco ultra max", ubodne testere "Makita" i "Metabo ste 90", cirkular "Makita" i aparat za pranje stakla "Karcher".

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Kako vrednost privremeno zadržane robe premašuje trećinu vrednosti prevoznog sredstva, kombi je zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja vvvv

    9. oktobar 2017 | 14:08

    Al su opasni. Pa takvi su svati vikend na pijaci. To preko nista ne vredi. Samo je kod nas taj kts od neke vrednosti

  • Nele

    9. oktobar 2017 | 18:36

    Pola miliona dinara je 4 hiljade €, zar je to velika suma? Kombi vredi više. To je za EU mesec i po dana rada u proseku

  • mara

    9. oktobar 2017 | 14:27

    Pa covjek kupio nove patike svim komsijama tamo gdje se odselio!!!a to polovno mozda je majstor njegov alat pa stvarno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA