≫ 

Detalji monstruoznog čina kod Mladenovca: Silovana žena molila nasilnika da stavi kondom koji mu je dala

Nasilnik je preplašenoj ženi rekao da će joj ubiti prijatelja ako ne pristane na seks sa njim

  • 20

Bata V. (21) uhapšen je zbog sumnje da je silovao T. I. (48), dok se njegov drug Danijel M. (31) sumnjiči za pomaganje. Ovaj jezivi zločin dogodio se u petak uveče u selu Velika Krsna kod Mladenovca.

Dva drugara zajedno silovala komšinicu (48), primljena u bolnicu sa teškim genitalnim povredama

Mladići su prvo pretukli prijatelja nesrećne žene Ivana V. (50), da bi potom Bata V. odveo T. I. u drugu sobu i zlostavljao je.

- Bata V. i Danijel M. su oko 21.30 došli u kuću Ivana V. i od njega i T. I. tražili lične karte na uvid. Potom su ga pitali zašto maltretira svog oca, da bi onda nasrnuli na njega. Šamarali su ga i udarali pesnicama po glavi i telu. Ivan V. je pao na pod, a nasilnici su nastavili da ga šutiraju - dodaje izvor "Srpskog telegrafa".

Prema njegovim rečima, Danijel M. je potom pretučenog Ivana V. izveo u dvorište, dok je njegov saučesnik, preteći smrću, silovao T. I.

- On je preplašenoj ženi rekao da će joj ubiti prijatelja ako ne pristane na seks sa njim. Prestravljena T. I. je na kraju, plašeći se za svoj i za život Ivana V., pristala na seksualni odnos. Ona je nasilniku rekla da stavi prezervativ koji mu je ona dala, nakon čega je nasrnuo na nju i napastvovao je - priča sagovornik.

Posle silovanja, Bata V. je izašao iz sobe i zajedno sa saučesnikom nastavio da bije Ivana V.

- Iživljavali su se nad njim, a onda su mirno otišli. Zlostavljana žena odmah je ceo slučaj prijavila policiji, a intervenisala je i ekipa Hitne pomoći. T. I. je imala povrede po genitalijama, dok je njen prijatelj s teškim povredama prevezen u Urgentni centar - dodaje izvor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. M

    17. oktobar 2017 | 04:29

    Streljati ih oba je najpravednija presuda za primer svim ostalim koji bi da zavode neki red i glume silu.

  • Killian

    17. oktobar 2017 | 04:30

    Doživtna

  • ruzam šrlčjav zao kliconosa

    17. oktobar 2017 | 06:39

    nestavljanje kondoma da se posmatra kao pokusaj ubistva. Ko zna moze time pored psihickih traumsa i fizickih povbreda da nanes e i bioloske koje mogu odmah ili kasnije d adovedu do smrti. Ovo je slicno ubodu sa koristenom iglom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA