Krsmanovići našli nove svedoke: Jedan od njih tvrdi nešto što bi moglo istog časa da otkrije ubicu

Prvi svedok koji je spreman da se pojavi pred tužilaštvom i pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću ispriča detalje o svom susretu sa Zoranom i njegovom ćerkicom Janom mogao bi da sruši čitavu priču Marjanovića

  • 32
Jelena Jeca Marjanovic Krsmanovic, svedok, silueta Foto: Pixabay, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Nakon što je porodica Krsmanović angažovala CFI da bi se ubistvo njihove Jelene konačno rešilo, Centar je sproveo svoju istragu. Oni sada dovode tri nova svedoka koja su spremna da govore o odnosima u porodici Marjanović, ali i o danu Jeleninog nestanka.

Jelena ubijena, pa kombijem dovezena na nasip? Identitet vlasnika vozila već poznat

Potresna ispovest najboljeg prijatelja Jelene Marjanović: U snu me je pitala "Goranče, zar da stradam ni kriva ni dužna? Onda joj je otpozadi prišla žena"

O tome su obavešteni i policija i tužilaštvo. CFI je uradio i delimičnu 3D rekonstrukciju Jeleninog ubistva. Tokom rada na ovom slučaju, Krsmanovići su pronalazili nove dokaze, ali i svedoke koji su im ispričali mnogo detalja u vezi sa ubistvom koji je potresao čitavu Srbiju.

Prvi svedok koji je spreman da se pojavi pred tužilaštvom i pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću ispriča detalje o svom susretu sa Zoranom i njegovom ćerkicom Janom mogao bi da sruši čitavu priču Marjanovića.

- Prvi svedok je bio na nasipu 2. aprila 2016. od 14.30 i video je Zorana i Janu na nasipu oko rampe kod smetlišta. Vreme za koje tvrdi da je bilo u trenutku njihovog susreta je oko 45 minuta ranije nego što je Zoran rekao da su stigli na nasip - rekao je Nenad Šipka iz CFI.

Foto: Telegraf

Ako se dokaže da su te tvrdnje tačne, to znači da je Zoran bio sa janom na suprotnoj strani od one gde je Marjanović tvrdio da je bio u trenutku nestanka svoje žene.

Nakon što je Zoran uhapšen 15. septembra, Centru se javio još jedan svedok, komšija porodice Marjanović.

- Prema rečima ovog svedoka on je u petak 1. aprila 2016, dan pre Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom i tom prilikom Jelena je pitala da li je prskao zelje.

Kada je svedok odgovorio da nije, pevačica se obradovala i rekla da će sutradan doći jer je isplanirala da za vikend skuva sarmice od zelja.

- Znajući kako je Jelena precizna i drži se dogovora, svedok se iznenadio kada se ona u subotu nije pojavila. Međutim, nije je pozvao tog dana, verujući da se nešto ozbiljno desilo čim nije došla - kaže izvor.

Foto: A. Nalbantjan

On ističe da bi iskaz Jelenine prijateljice ozbiljno mogao da dovede u pitanje tvrdnje Zorana Marjanovića da je sa suprugom u subotu bio na nasipu, kao i da pojačava mogućnost da je nesretna žena ubijena u noći između petka i subote.

Izjava trećeg svedoka i niza detalja koje je spreman da iznese verovatno bi doneli obrt u čitavoj istrazi ubistva. Prema rečima Nenada Šipke ovaj svedok navodi da je pored mesta gde je dan kasnije pronađen pevačicin telefon stajao njen prijatelj koji ju je neprestano pozivao telefonom.

- Stoga je nezamisliva tvrdnja da je telefon pronađen na toj lokaciji jer bi prijatelj kojije stajao na tom mestu morao u noći pretrage u najmanju ruku video svetlo telefona. Takođe, opšte je poznato među Jeleninim prijateljima da joj je baterija bila slaba, te nije mogla da traje duže od dva sata. S tim u vezi jako im je čudno da je prilikom poziva njen telefon signalizirao da je dostupan i da se nije ispraznio nakon svih poziva kojih je bilo na stotine - dodao je Šipka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    20. oktobar 2017 | 11:57

    Ubica je tamo gde i treba da bude , samo jos da mu se i pomagaci pridruze !! E onda ce imat vremena 40 godina da se dobro napricaju !!! Podrska porodici Krsmanovic !!

  • Pravda

    21. oktobar 2017 | 10:22

    Vetar nekome duva u ledja a nekoga uporno u ponor gura , treba menjati pravac vetra , pa da istnu dotera na svoje mesto,ako niko drugi to ne moze ,uradice to Jelena sa svojom majkom uz boziju pomoc."Bozija pravda je spora ali kad stigne mnogo boli "

  • Zanimljivo

    20. oktobar 2017 | 18:41

    Zorica Zoranova ljubavnica danas na fejsbuk stranici podrške Zoranu zapretila novinarima masakrom kao Šarli ebdo i niko je ne hapsi! Totalno iživljavanje i divljaštvo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA