≫ 

Postoji tajni snimak i Jeleninog svekra hapse zbog njega? "Zorice, izvukli smo se, sve smo ih za*ebali", ponavljao je posle saslušanja

Policajci su navodno prisluškivali razgovor Marjanovića i čuli oca i sina kako daju instrukcije Zorici šta sme da kaže inspektorima

  • 27
Vladimir Marjanović, Jelena Marjanović

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Policija je navodno tajno snimila Vladimira Marjanovića, svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, dok je sa sinom Zoranom u porodičnom automobilu nagovarao svoju suprugu da laže za njih. On će najverovatnije biti priveden zbog tog tajnog snimka, kao i poklapanja njegovog DNK sa tragovima koji su nađeni na Jeleninom telu, prenosi Alo.

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Hapse li svekra zbog ubistva?!

Kako piše Alo, Vladimir Marjanović će najverovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija krajem aprila 2016. godine snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i posle saslušanja u policiji, kada joj je rekao: "Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali".

- Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih "pere" kod inspektora. Posle saslušanja u stanici "29 novembar", on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: "Mislim da smo se izvukli. Sve smo ih zajebali".

Foto: Telegraf

Potom je dodao "da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može" - rekao je za Alo izvor blizak istrazi.

- Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedelje. Ne plašim se hapšenja. Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio "čistač", pa do toga da su me tajno snimili - rekao je za Alo svekar ubijene pevačice.

Supružnici su 26. aprila 2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

Pritnskrin: B92

- Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta sme, a šta nikako ne sme da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Posle saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Delovali su kao ljudi koji su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni - rečeno je za Alo.

Advokat Aleksandar Zarić iz tima branilaca Zorana Marjanovića izjavio je da nije čuo najave da se Vladimiru navodno sprema hapšenje.

- To su gluposti. Gde to ima, da se nekome najavljuje hapšenje. Valjda hapse bez najave? Odakle vama ta informacija? Novine ne čitam - rekao je Zarić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    23. oktobar 2017 | 00:20

    Da se policija ozbiljnije pozabavila ovim slučajem dosli bi sigurno do konkretnog dokaza . Zamislite samo sta bi se sve saznalo do sada da se bubica za prisluškivanje ostavila negde u kuci Marjanovica ili u automobilu..

  • amerika

    23. oktobar 2017 | 16:44

    Sto su toliko onda cekali, ko da je vladimir pricao na kineskom pa cekali prevodioca...

  • Jaca

    23. oktobar 2017 | 07:02

    Ovo je strasno.jeco pocivaj u miru i cuvaj svog andjela.pravda je spora al sigurna pa ko god da ti to uradio. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA