Vladimir Marjanović pravio selfi na Jeleninom grobu? Još jedan čudan detalj iz pronađenog telefona

Policiju su šokirale fotografije koje su Marjanovići napravili na groblju Zbeg u Borči, a među njima je bio i Vladimirov selfi pokraj Jeleninog spomenika

  • 30
Borca ubijena Jelena Jeca Krsmanovic Vladimir Marjanovic Telefon, nasip Foto-kolaž: Telegraf

U mobilnom telefonu Vladimira Marjanovića, svekra brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), pronađen je veliki broj šokantnih fotografija, a među njima i Vladimirov selfi na Jeleninom grobu, piše Srpski telegraf.

Zoran uhapšen zbog jedne fotografije u mobilnom? Otkriveni telefon se još uvek veštači, a jedna činjenica posebno muči istražne organe

Morbidne igrarije Marjanovića otkrivene su sasvim slučajno, kada je Jelenin svekar nedavno izgubio mobilni telefon. Mladić koji ga je odneo u policiju, kada je video Jelenine slike u njemu, rekao je da je telefon bio prilično oštećen.

- Moj otac je pronašao telefon u neposrednoj blizini porodične kuće Marjanovića. Mobilni je bio skroz uništen jer je najverovatnije automobil prešao preko njega - kaže ovaj meštanin Borče.

Prema navodima iz policije, najviše je bilo snimaka sa slavlja, rođendana, kao i fotografija male Jane. Ono što je šokiralo jesu fotografije koje su Marjanovići napravili na groblju Zbeg u Borči. Među njima je bio i Vladimirov selfi pokraj Jeleninog spomenika.

Foto: Telegraf

Mladić koji je našao telefon se uplašio, a vrlo brzo se pročulo među njegovim društvom do kakvog je telefona došao. Uskoro su mu na vrata zakucali i policajci. Dao je detaljnu izjavu i potpisao.

O pronalasku telefona je detaljno saslušan i njegov otac, koji je zatražio da se i poligrafski testira kako bi dokazao da je njegov sin do telefona došao slučajno.

Vladimir Marjanović je beogradskim medijima priznao da je izgubio mobilni telefon, ali, navodi on, niko ga nije pronašao niti kontaktirao.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefi

    26. oktobar 2017 | 00:27

    Koliko mi je jeziv ovaj covek, kao i cela familija.

  • Angel

    26. oktobar 2017 | 00:31

    Ovaj stari je meni mnoogo sumnjiviji od zorana

  • pravda

    26. oktobar 2017 | 08:49

    Sve bih ja to pohapsila,samo mi jedna stvar nije jasna,koliki monstrum treba da budes da bih branio monstrume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA