Sutra saslušanje 3 nova svedoka u slučaju ubistva Jelene Marjanović: Izjavu jedne žene čeka celo tužilaštvo!

- Ona je ranije ispričala medijima da je svakog dana bila na nasipu i da pokojnu Jelenu nije videla ni 2. aprila, ali ni ranije

  • 10
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Više tužilaštvo u Beogradu će u ponedeljak saslušati još tri svedoka u istrazi o brutalnom ubistvu Jelene Marjanović (33).

20 DNK tragova vodi do ubice Jelene Marjanović?! Ovo su najnoviji detalji iz istrage

Otkrivamo kada će Marjanovići morati da svedoče: Zoran može godine da provede u pritvoru, to zavisi samo od jedne stvari

Očekuje se da novi svedoci, njih troje, značajno doprinesu rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je pevačica ubijena, a zatim nađena mrtva u kanalu na nasipu Crvenka u Borči 3. aprila 2016. godine.

- Trebalo bi da 30. oktobra u tužilaštvu svoje iskaze daju jedna žena i dvojica muškaraca, koji su 2. i 3. aprila, kada je Jelena nestala i kada je njen leš nađen, bili na nasipu. Oni su već bili u policiji, gde su dali svoje izjave kao građani, a sada će prvi put biti saslušani kao svedoci. S obzirom na to da prethodnih sedam svedoka nije bilo od velike pomoći tužilaštvu, očekuje se da će novi očevici umnogome razjasniti šta se dešavalo kobnog dana na nasipu - objašnjava sagovornik za Alo.

Prema njegovim rečima, posebno značajan iskaz mogla bi da da žena koja je 2. aprila na nasipu Crvenka čuvala koze.

- Ona je ranije ispričala medijima da je svakog dana bila na nasipu i da pokojnu Jelenu nije videla ni 2. aprila, ali ni ranije.

- Žena je objasnila da je na nasipu svakog dana i da viđa ljude kako trče nasipom, ali da se Jelene ne seća - kaže sagovornik lista.

Daljinac(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOZE PROTIV VARIKINE

    29. oktobar 2017 | 18:46

    U svakom slucaju vise verujem baki sa kozama nego kumi Veri sa varikinom.Posao koji obavlja zena sa kozama je posten za razliku od prljavog posla koji obavlja kuma Vera za prljavi interes.Zena sa kozama nema nikakav razlog da ne govori istinu.

  • Milovan

    29. oktobar 2017 | 10:42

    .Na zalost kolko pratim isksaze svedoka tu se nesto krije od advokata u odbrani treba vise ti pravnici da malo misle i na mucenicu lelenu sramna odbrana .....

  • ljube85

    29. oktobar 2017 | 20:51

    Nije mi jasno da se do sada nije spominjao jedan scenario, a to je placeno ubistvo. Dakle, prethodni dogovor sa placenim ubicom, odlazak na trcanje na nasip itd. itd. Egzekutor je to mogao napraviti, komotno proci pored Zorana i male Jane i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA