≫ 

13 SATI BILA ZAGLAVLJENA U BUNARU U BEOGRADU: Žena (61) pošla prečicom do komšinice, pa upala u rupu. Tada je počela drama

Bizarna nesreća

  • 5

Žena (61) koja je u naselju Beli potok kod Avale upala u bunar dubok oko 15 metara, izvučena je i u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar, potvrdila je za Telegraf.rs portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Jezive fotografije sa Zrenjaninca: Vatrogasci vade tela preživelih (FOTO)

Kako saznajemo žena se vraćala od komšinice i kada je krenula kući preprečila je preko livade. Od visoke trave nije videla rupu i upala je u duboki bunar.

Celu noć je dozivala u pomoć, ali kako je to mesto dosta udaljeno od kuća niko je nije čuo. Sve do jutros kada su prolaznici čuli zapomaganje iz jame.

- Jutros oko 8.20 smo dobili poziv da se žena nalazi već 13 sati u bunaru. Intervenisali su vatrogasci i Hitna pomoć. Žena nije imala vidljivih povreda, ali je prevezena u Urgentni centar. Nakon pregleda znaće se više, da li ima unutrašnjih povreda, promrzlina i slično. Bila je prisebna po dolasku Hitne pomoći - reki su za Telegraf.rs iz Hitne pomoći.

- Kada smo došli do bunara, žena se u dubini videla kao plava tačka. Preživeti na 15 metara dubine u bunaru 13 sati, svaka joj čast - rekao je tehničar koji je bio na licu mesta.

Nezvanično, žena je celu noć stajala na jednoj dasci koja je bila poprečena u bunaru i tako je uspela živa da dočeka pomoć.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    7. novembar 2017 | 12:04

    Zasto bunar nije zatvoren pogotovo toliko dubok

  • Dr.M

    7. novembar 2017 | 14:51

    A šta bi sa vlasnikom bunara...tolika rupetina bez ograde...strasno, moglo je i neko dete nastradati...za to zakon izgleda ne postoji

  • Kum

    7. novembar 2017 | 12:33

    Ja sam mislio da to može samo u nekom selu da se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA