≫ 

Upravo se rešava sudbina učenika koji su maltretirali drugaricu u školi u Aranđelovcu: Evo kako teče postupak

Zajedno sa timom za zaštitu od nasilja u Ministarstvu prosvete, zadatak im je da utvrde stanje i činjenice povodom vršnjačkog nasilja, kao i mere i aktivnosti, koje treba preduzeti

  • 5

Povodom napada na učenicu Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu, u 12 sati u toj školi biće održan sastanak predstavnika republičke prosvetne inspekcije sa svim direktorima škola iz Aranđelovcu, potvrdio je RTS direktor Tehničke škole Dragan Ranković.

Ovo je razlog zbog kog je pretučena učenica u Aranđelovcu: Optužena da je kačila gole slike drugarica, evo šta njen otac kaže na to! (VIDEO)

Evo kako su kažnjeni učenici koji su udarali druga u Aranđelovcu, pa ga terali da im ljubi ruke u učionici

Zajedno sa timom za zaštitu od nasilja u Ministarstvu prosvete, zadatak im je da utvrde stanje i činjenice povodom vršnjačkog nasilja, kao i mere i aktivnosti, koje treba preduzeti.

Podsetimo, reč je o devojčici koju su drugari iz razreda silovito šamarali, branili joj da se zaštiti rukama, ali i navijali i smejali se.

Kako Telegraf saznaje, roditelji nisu pozvani na taj sastanak, otac devojčice je na poslu.

Kako je rekao direktor škole, inspekcijiski nadzor može da traje i do 10 uveče, pa je zamolio da ih mediji više ne uiznemiravaju, jer će, kada se sastanak završi svima poslati saopštenje.

Pogledajte video napada na devojčicu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    9. novembar 2017 | 13:03

    To sto su maloletni ne trbeba da bude prepreka u kaznjavanju. Kazna prema delu a ne prema godinama,pa da vidimo hoce li se ponoviti

  • Доротеа

    9. novembar 2017 | 12:45

    Правда за сву злостављани децу.Не желимо да нам се догоди још један Алекса,нити смемо заборавити разлог његовог самоубиства,а то је тортура и злостављање управо у школи.Доста смо окретали главу.Стоп насиљу!

  • Ivan

    9. novembar 2017 | 12:25

    I sta ste prrduzeli koju meru prema vrasnjacima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA