≫ 

Žarko iz Zemuna pravosnažno osuđen na 4 godine zatvora: Čekao da majka devojčice (10) ode na posao a onda je zvao telefonom i maltretirao

On je osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje

  • 7

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na četiri godine zatvora Žarka Stankovića (62) iz Zemuna jer je seksualno napastvovao devojčicu (10), drugaricu svoje unuke.

Pedofil Žarko iz Zemuna dobio 3 godine i 8 meseci zatvora: Zvao je žrtvu (10) telefonom i maltretirao je!

Tom odlukom Apelacioni sud je potvrdio prvostepenu presudu Trećeg osnovnog suda u Beogradu kojom je Stanković osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Istom odlukom ukinut je deo prvostepene presude kojom je bio osuđen na osam meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja bombe u podrumu svog doma i naloženo je da mu se suđenje u tom delu ponovi.

Prvostepenom presudom Stankoviću je bila izrečena jedinstvena kazna od tri godine i osam meseci zatvora za oba krivična dela.

Nakon hapšenja Stankovića, početkom avgusta 2016, policija je u njegovom podrumu pronašla i bombu.

Mediji su nakon hapšenja pisali da Stanković i porodica devojčice žive u istoj zgradi u Zemunu, a njegova unuka je njena dobra drugarica.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Stock Image

Preneli su i da se on obično čekao da njena majka ode na posao, a zatim bi je uporno zvao telefonom i onda odlazio do njenog stana, zvoneći i dozivajući dok mu ne otvori.

Nakon toga bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljena devojčica neko vreme iz straha ćutala.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    13. novembar 2017 | 14:29

    Зар само четири године!??Срамота.

  • Lovac g-8

    13. novembar 2017 | 14:37

    Мало је.

  • The Spatula

    14. novembar 2017 | 18:54

    Unistis detetu zivot, obelezis ga za vek vekova i monstrum dibije 4 godine. Ako se bude dobro vladao, skratice mu bar godinu dana! Voleo bih tom sudiji isto tako neko da napastvuje cerku od 10 godina i da bez sudjenja pocinioc dobije 4 godine. Cisto da oseti sta je pravda. Nadam se da bi sledeci put drugacije sudio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA