≫ 

Glava moje Milice bila je smrskana: Otac Jovo grca za svojom ćerkom šampionkom u fitnesu, i suprugom Tanjom. Ostao mu je još samo sin (11) (FOTO)

- Supruga i ćerka su na licu mesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje devojčice su bile jedna pored druge, smrskane - kroz suze priča otac Jovo u ispovesti za Telegraf.rs

  • 31

Tela nastradalih u saobraćajnoj nesreći kod Kovačice - šampionke Srbije u fitnesu Milice Beslać (16), njene majke Tanje (37) i Miličinog trenera Branislave Jovanović (48) trenutno su na obdukciji, a otac Jovo koji je vozio automobil u kome su poginule pušten je na kućno lečenje nakon što je zbrinut u bolnici. On je za naš portal ispričao šta se desilo kobne noći, kada je ostao bez ćerke i supruge.

Jeziva nesreća kod Kovačice: U sudaru poginule srpske reprezentativke u bodibildingu

Šampionka u bodibildingu je neposredno pre udesa napisala 4 srećne reči! Kad je krenula da proslavi, zauvek je nestala (FOTO)

Fizička bol nije ništa u poređenju sa Jovinim duševnim bolom koji ne uspevaju da uminu ni lekovi koje mu prijatelji i rodbina daju.

- Odvezao sam je na svetsko prvenstvo u Rumuniju i vratio je, ali ne njenoj, nego drugoj kući. Užasno je ovo što se dogodilo. Kljukaju me koječime, ali ne pomaže - priča za "Telegraf" neutešni otac kome je od porodice ostao još samo jedanaestogodišnji sin.

Dečaku su tek jutros saopštili najtužniju vest i - šta će, drži se nekako.

Čeka sa ocem da se završi obdukcija i da majku i sestru sahrani kako dolikuje, u sredu u 15 sati.

Foto: Facebook/Jovo Beslac

Jovi je u udesu, kako kaže, pukla ključna kost i rebra zbog čega ima korito oko glave i ramena. Ipak, uspeo je nakratko da nam ispriča kako je došlo do tragedije.

- Znak "stop" stoji na 20 metara od raskrsnice tako da ga je teško videti. Pretpostavio sam da se radi o putu sa prvenstvom prolaza.

- Međutim, sa desne strane je naleteo kamion i udario me. Supruga i ćerka su na licu mesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje devojčice su bile jedna pored druge, smrskane - kroz suze priča otac Jovo.

Foto: Facebook/Milica Beslac

KOMŠIJE U APATINU NEUTEŠNE

Sa neutešnim Jovom u porodičnom domu u Apatinu je komšija Predrag Barać, koji jedav govori od šoka. Za ovu porodicu on ima samo reči hvale.

- Milica je bila izuzetno dete, snalažljiva, lepa i vredna.

- O tome kakva je bila najbolje vam govori to što je izuzetan sportista. Dete anđeo. Takva joj je i majka bila, izuzetna žena. I sin je jako dobro dete. Ovo je nezapamćena tragedija - zamucao je prvi komšija porodice Beslać.

Milica, Tanja i Jovo Beslać, zajedno sa trenerom Branislavom Jovanović vraćali su se iz Rumunije, sa svetskog šampionata u fitnesu na kom je Milica nastupala kao reprezentativka Srbije.

Milica se na svom poslednjem takmičenju plasirala na 7. mesto od ukupno 35 takmičarki.

Daljinac

(S.Vasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    13. novembar 2017 | 18:08

    Dragi Boze,zasto uvek udaras gde naj vise boli ? Neka im je vecna slava i neka ih andjeli cuvaju !

  • Boki Maradona

    13. novembar 2017 | 14:29

    Ne dao bog ovako nešto ni najgorem neprijatelju. Jadne one, jadan on... Dve porodice uništene! Ne zaboravimo ni vozača kamiona, i on, jadnik, če do kraja zivota da ih nosi na duši.

  • Rade

    13. novembar 2017 | 14:25

    Jadan čovek,majko mila.Drži se druže i duboko saučešče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA